čtvrtek 29. září 2016

Ona i on, Newcomer, Vyšetřovací zpráva, Robo Vampire, Scooby-Doo & WWE: Prokletí Speed Démona


Ona i on (Kanojo to kare, 1963) - 70 %
Starší japonské filmy rozhodně mají něco do sebe a nemusí to být zrovna něco, co natočil Akira Kurosawa. Snímek "Ona i on" je toho příkladem. Jsou zde výborné civilní herecké výkony, pomalé plynutí děje, ale přitom celou dobu cítíte nějaké emoce, i kdyby to mělo být jen očekávání toho, jak se vztahy vyvinou.

Newcomer (2015) - 45 %
I když byste možná čekali akční thriller, tak snímek "Newcomer" je spíše lidské drama o tom, jak se něco může posrat a jaký vliv to následně bude mít na osoby, které jsou do toho zainteresované. Hodně se zde hraje na postavy, ale nemůžu si pomoct, tohle nejsou postavy, jejichž osudy by mě nějak víc zajímaly.

Vyšetřovací zpráva (Report to the Commissioner, 1975) - 50 %
V čem tenhle snímek exceluje, to je skutečnost, jak dokáže prezentovat temné město, město, které je špinavé, zkorumpované, nebezpečné, město, kde by nikdo nechtěl žít, ale přesto tam žije spousta lidí. Děj, ten mi pak přišel vedlejší, hlavně proto, že není nijak výrazný, stejně jako postavy, s nimiž se těžko ztotožňuje.

Robo Vampire (1988) - 20 %
Trochu jsem doufal, že tohle bude zapomenutá pecka, béčková perla, která mě nadchne tím, jak je to natočeno s nadhledem, jak je to ale fajn, příjemné, zábavné, ale ono to tak není. Tohle je opravdu špatné a nic z toho, co název slibuje, zde není pojato způsobem, který by zahrál moje béčkové srdíčko.

Scooby-Doo & WWE: Prokletí Speed Démona (Scooby-Doo! And WWE: Curse of the Speed Demon, 2016) - 35 %
Tohle je stejně blbé jako obvykle. Scooby prostě není postava, která by mě dovedla nadchnout. Celý gang mě nikdy nebavil, a to možná i proto, že se mi nelíbí, jak musí být v každém díle všechno vysvětleno. Asi mi přijde, že je to vždy celkem křečovité. Jediné, co je tu fajn, je přítomnost wrestlerů, ale to je vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat