pátek 16. září 2016

God's Not Dead 2, Harmontown, Harvey, Chosen, Den nezávislosti: Invaze


God's Not Dead 2 (2016) - 0 %
Tohle už opravdu nedávám. Soud o tom, čemu člověk věří? V Americe? A ještě k tomu se sekundární snahou dokázat existenci Ježíše? I kdyby žil, tak co? Ne, tohle je neskutečná vymejvárna a já nechápu, jak to mohlo být natočeno. To je fanatické odsuzování fanatismu. Šílený ateista proti šíleným věřícím... Děsné.

Harmontown (2014) - 45 %
Možná, kdybych znal něco z toho, co Dan Harmon dělal, možná, kdybych poslouchal jeho podcast, tak by mi to i přišlo zajímavé, ale tohle je prostě jen záznam toho, jaký je jeden člověk, jak se chová k lidem a jak se tak chovat nechce, ale stejně s tím nic neudělá. A prý je vtipný. Z tohoto filmu bych to nepoznal.

Harvey (1950) - 90 %
Už dlouho jsem neviděl žádný film s Jamesem Stewartem, a tak jsem byl rád, že jsem se k jednomu zase dostal. A James udělal opět to, co dovede vždy. Naprosto mě uchvátil. James Stewart je jedním z nejlepších herců historie, protože jeho herectví je prostě neskutečně lidské a je jedno, jestli hraje v komedii, dramatu, westernu nebo thrilleru. Vždy to zvládne dokonale. Tady má navíc zábavný a chytrý scénář.

Chosen (2016) - 20 %
Válečných filmů z druhé světové války je ještě pořád hodně, a tak se najdou takové, které nestojí za pozornost. Přesně takovým snímkem je "Chosen", kde je vám líto - kromě toho, že jste se na to vůbec dívali - také to, že v tom hraje Harvey Keitel. On se snažil, ale k čemu to je ve filmu, který nemá co nabídnout?

Den nezávislosti: Invaze (Independence Daysaster, 2013) - 25 %
Další blbina o tom, jak zachránit Zemi před mimozemskou hrozbou, která si jako na potvoru vybere 4. července pro svůj útok, což je většině národů na planetě celkem u prdele. Tohle je samozřejmě levná produkce, takže jen trochu triků, které nejsou nic moc, no a pak k tomu spousta scén, kde je pár lidí, hloupé dialogy a nic moc děj.

Žádné komentáře:

Okomentovat