neděle 25. září 2016

Madaari, Maggie má plán, Marguerite, Meet My Valentine, Meet the Blacks


Madaari (2016) - 70 %
V tomto případě se nejedná pouze o parádní plakát, ale také o velmi dobrý film, který má skvělé herecké výkony a výbornou dramatickou linku, která je nabalena na klasickou nit o pomstě. Není to ale tak jednoduché a více se hraje na emoce než na akční podívanou. Díky Irrfanu Khanovi to funguje.

Maggie má plán (Maggie's Plan, 2015) - 70 %
Velmi dobré, civilní herecké výkony, které ale přitom mají skvělou dávku karikatury, hlavně v případě Julianne Moore. Do toho příběh o tom, jak to může dopadnout s jednou takovou plánovačkou která chce život plánovat nejen sobě, ale i ostatním lidem.Trochu komedie, trochu drama, vše pěkně vyvážené.

Marguerite (Marguerite, 2015) - 65 %
Celkem příjemný film, a to hlavně díky hereckým výkonům, i když ten příběh se v poslední době zdá trochu ohraný, a to díky tomu, že se na divadelní prkna dostala hra "Glorious!", která běží i v našich divadlech. "Marguerite" je inspirovaná Florence a je to na ní vidět. Film je dobrý, ale není přímo vynikající.

Meet My Valentine (2015) - 80 %
Co si budeme namlouvat, je celkem jasné, že tohle je film trochu prvoplánový, ale nemůžu si pomoct, mě to stejně dostalo. Zábavná linka a emotivní jsou zde v nějakém souznění, které mi prostě sedlo. Herci k sobě pasují, a i když je zde všechno špatně, tedy s hlavním hrdinou, tak stejně máte pocit, že není nic, co by se nedalo překonat.

Meet the Blacks (2016) - 20 %
Chtěl jsem dát i o něco víc, ale nakonec jsem si řekl, že tenhle film vlastně neví, co chce. Na jednu stranu se to tváří jako parodie série "Purge", ale na druhou stranu to chce vykřesat i nějaké hororové momenty, kdy humor naprosto chybí, ale horor není takový, jak by si tvůrci představovali. Prostě paskvil.

Žádné komentáře:

Okomentovat