úterý 27. září 2016

Dokonalí, Purasuchikku ritoru, Modlitba smrti, Princezna, Soukromý víkend


Dokonalí (Perfect, 1985) - 50 %
Ten průměr dávám hlavně za Jamie Lee Curtis, která je jako cvičitelka aerobiku naprosto neodolatelná. Ty její pohyby... Příběh tohoto filmu je ale neskutečně vykonstruovaný, kdy už si scenáristé ani nevěděli rady, tak ho rovnou roztahali do dvou hodin. Dění přitom zase tak zajímavé není a vy si stejně nejvíc užijete tu romanci.

Purasuchikku ritoru (1994) - 50 %
Nebýt toho, že je tohle anime místy docela sexy, což znamená, že jsou tu záběry na pěkná prsa hrdinek, tak nemá zase tak moc co nabídnout. Příběh je celkem jednoduchý, a na to, jak je ze začátku rozjetý, se pak najednou strašně rychle sesype na hromadu a skončí. Animace standardně pěkný a moc nezestárla.

Modlitba smrti (Pray for Death, 1985) - 60 %
Kdyby se ten snímek netvářil tak zbytečně namachrovaně, tak je to parádní béčkový akční film, ale on se bere až moc vážně. A zbytečně. Mohlo by to být trochu zábavnější, ale na druhou stranu se musí uznat, že co se akčních scén týká, je film velmi povedený a někdy jsem i zíral, jaké akrobatické kousky se do scén dostaly.

Princezna (Princess, 2014) - 70 %
"Princezna" je dobrý, i když velmi znepokojivý film. Nejsou zde přímo explicitní scény, ale přesto se nechcete koukat na to, jak to dospělý zkouší na dítě. Film je následně ještě o něco působivější tím, že nenabízí z dané situace skutečné východisko a naznačuje, že se to prostě může dít dál a že to může mít další podoby.

Soukromý víkend (Private Resort, 1985) - 40 %
Celkem nijak zásadně nevybočující komedie o tom, jak si dva mladí chtějí užívat. Potěšit může účast Johnnyho Deppa v jedné ze dvou hlavních rolí. Co mě ale více potěšilo, to je přítomnost Leslie Easterbrook, jejíž výstřih je zde skutečně krásně vidět a také má jednu z hlavních rolí. Navíc většinou nemá ani podprsenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat