úterý 20. září 2016

Edge of Winter, Legrace s Dickem a Jane, Infidus, Juggernaut, Kick Ass Girls


Edge of Winter (2016) - 55 %
"Edge of Winter" není snímek, který by mě dokázal úplně odrovnat, přece jen má ze začátku takové to moderní pomalé tempo, kdy jsou zde dlouhé záběry a jako kdyby se nic nedělo, ale on se pak zvrtne a v závěru už je krásně šílený, což se mi více jak zamlouvalo. Škoda, že není snímek vyrovnanější a nedovede strhnout dříve.


Legrace s Dickem a Jane (Fun With Dick and Jane, 1977) - 75 %
George Segal a Jane Fonda si v téhle komedii docela sedli a musím říct, že mě bavili ještě o něco víc než Jim Carrey a Téa Leoni, a to mám Jima hodně rád. Tady se ale tolik nepřehrává, všechno tak nějak hezky plyne, ale přitom je to zábavné a jsou zde skvělé ujeté scény. Ty starší filmy mě prostě dostávají. Mimochodem pořád tematicky aktuální.

Infidus (2015) - 30 %
"Infidus" je takové násilí pro násilí a v podstatě nic navíc v něm není, i když se snímek snaží tvářit jinak, snaží se tvářit jako něco, co je hlubokomyslné a vlastně i umělecké. Body dávám za to, jak je zvládnuto gore, protože i když je vidět velká pomoc digitálních triků, tak ten nepříjemný pocit to způsobí.

Juggernaut (1936) - 50 %
Takový celkem nevýrazný film, v němž docela vyniká Boris Karloff, ale od něj se to tak nějak očekává, protože díky svému vzezření je jednoduše nepřehlédnutelný. Příběh je celkem jednoduchý a jde v něm o to, že ženuška chce s pomocí démonického doktora zabít svého muže. Napětí filmu docela chybí.

Kick Ass Girls (2013) - 60 %
Ptákovina tohle je, o tom žádná, ale stejně je to akční film, který mě bavil. Je to minimalistické a odehrává se to na celkem malém prostoru, ale i tak je to snímek, který je místy docela cool, má docela dobré, ujeté nápady, no a ty ženštiny, které se zde objevují... moc hezky se na ně kouká. A co si budeme povídat, o moc větší ambice snímek neměl.

Žádné komentáře:

Okomentovat