středa 21. září 2016

Aliance, Get a Job, Into the Forest, Veloce come il vento, Jigariyaa


Aliance (Allegiant, 2016) - 35 %
Pokud byla tahle série na začátku zajímavá, což si zase tak moc nemyslím, tak v tuhle chvíli už upadá do smutného stereotypu a snaží se být v podstatě jen předvídatelná, vizuálně zajímavá, ale jen na chvíli, pak už je nudná. Herci jsou nesmírně stereotypní a je jasné, jak se bude děj vyvíjet. Tohle jen ukazuje, že moderní young adult sci-fi nemají moc potenciál.

Get a Job (2016) - 55 %
Není to skvělé, ale ten film má prostě dobré herecké obsazení. Nebudu tvrdit, že ty charaktery jsou super, ale některé mě bavily. Navíc si myslím, že i nechtěně, ukazuje film to, co jsou lidé schopni pro práci udělat, i když by se u toho měli sebe víc ponížit. Člověk prostě nikdy nebude za borce, pokud vypije sklenici jeleního spermatu.

Into the Forest (2015) - 40 %
Ellen Page prostě není herečka, která by mě zajímala. Její výkony mi většinou přijdou přehrávané, minimálně v poslední době. Nemluvě o tom, že její postavy jsou neskutečně zaměnitelné. Ale za to mohou i scenáristé, kteří chtěli ukázat postapokalyptické drama, ale vyšlo z toho jen něco rádoby umělecké, co místy dost nudí.

Veloce come il vento (2016) - 70 %
Italové ukazují, že rozhodně umějí natočit dobré filmy. Snímek "Veloce come il vento" je docela dobrým spojením emocí a lidského dramatu s akčními scénami, které se odehrávají na okruhu. Ty závodní scény jsou skutečně dobré a zase jednou jsem měl pocit, že se na mě přenáší adrenalin. Jen ty postavy jsou někdy těžko přijatelné. Budete k nim mít odstup.

Jigariyaa (2014) - 40 %
Takový ten krásně nablýskaný indický film, který má spoustu barev, celkem dost muzikálových čísel, jedná se o dramaticko-romantický příběh, kde sem tam vystoupí i něco vtipného, ale v konečném důsledku je to jen další takový film, který vám v té indické záplavě snadno zapadne, protože moc ničím nevyniká.

Žádné komentáře:

Okomentovat