čtvrtek 22. září 2016

Američtí pasáci, Black Widows, Dharam Sankat Mein, In the Name of Ben Hur, Jag är Ingrid


Američtí pasáci (American Pimp, 1999) - 40 %
Jestli ještě jednou uslyším větu "You know what I'm sayin'" nebo "You know what I mean", tak mi asi mozek vyskočí ušima. Jako hezkém jak se podařilo proniknout mezi pasáky, ale tohle je fakt na to, aby si člověk ubalil, protože ti frajeři se prostě nedají poslouchat. Nahlédnutí ale samo o sobě může být zajímavé, ale nic šokujícího zde vlastně není.

Black Widows (2016) - 40 %
Trojice žen se rozhodne, že se pomstí těm svinským chlapům, kteří jim ztrpčují život. A to je vlastně celé. Zápletka neoriginální, což by ani tak problém nebyl, problém je spíš to, že na komedii to není moc vtipné, na revenge snímek to není moc nápadité, no a celkově zde není žádný překvapivý moment.

Dharam Sankat Mein (2015) - 60 %
Téma je celkem klasické - souboj náboženství a víry. Ale je to podáno způsobem, který není nijak násilný. Snímek "Dharam Sankat Mein" je především komedie, která je místy docela ujetá, komedie, která se snaží prezentovat vážné téma. Daří se jí to. Není skvělá, ale je dobrá. Třeba se místy i zasmějete.

In the Name of Ben Hur (2016) - 30 %
Co k tomuhle říct? Hollywood vyhlásil, že se do kin dostane nová verze "Ben Hura", což je samo o sobě týrání, ale Asylum se rozhodlo, že to je další super možnost, jak přijít s něčím levným, co bude parazitovat na zavedené značce. To se stalo, k tomu došlo, no a samozřejmě z toho nevzešlo nic skvělého.

Jag är Ingrid (2015) - 80 %
Velmi intimní pohled do života osobnosti, která mezi herečkami patří mezi ty největší. Asi nemá smysl říkat "patřila", protože i když je Ingrid již mrtvá, její odkaz je tu s námi a stále nám ukazuje, jak skvělou byla. Skvělé propojení mluveného slova s archivními snímky a závěry. Ingrid poznáte velmi dobře. Skoro se chce říct až moc dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat