sobota 24. září 2016

Mimoni jsou sekáči, Jumbulingan, Gong fu da pai mai, Louder Than Bombs, Love & Friendship


Mimoni jsou sekáči (Mower Minions, 2016) - 50 %
Jednoduchý krátký film, který hraje na to, že Mimoni jsou prostě zábavní, když dělají zmatek. A tak pobaví důchodce ve filmu a možná i diváka. Je zde sem tam nějaký ten dobrý vtípek nebo gag, ale tohle rozhodně není jeden z těch krátkých filmů, které si budete dlouho pamatovat. Prostě jen pět minut, kdy se trochu zasmějete.

Jumbulingan (2016) - 50 %
Taková celkem klasicky potrhlá indická komedie, která je spojena i s nějakou tou akcí a samozřejmě nechybí ani drama. Postavy jsou místy spíše karikatury než skuteční lidí, ale nějak to k tomu patří, stejně jako opravdu špatné triky. Naštěstí je jich jako šafránu. Film celkem rychle uplyne a moc si z něj pamatovat nebudete.

Gong fu da pai mai (1979) - 60 %
Kdyby to místy nebyla až tak moc nablblá komedie, tak je to parádní akční film, který má scény, kde je skutečně výborná choreografie. Tady je třeba mluvit spíše o choreografii taneční, protože bojové scény jsou skutečně především tancem, který trochu trpí horším střihem a zastaráním materiálu, ale i tak si člověk ty scény užije.

Louder Than Bombs (2015) - 40 %
Tohle prostě nejsou filmy, na které se chci koukat. Nechci se dívat na postavy, které se mi vyloženě protiví, postavy, které pro mě nejsou nijak zajímavé, navíc jsou podány způsobem, aby to křičel, že tohle je něco, co by si zasloužilo alespoň nějakou malou nezávislou cenu. Ty "snové" scény zde postrádají smysl.

Love & Friendship (2016) - 40 %
Zjišťuji, že historická dramata prostě nejsou pro mě a nebaví mě. Je jen pár výjimek, které se mi zamlouvají, ale "Love & Friendship" mezi ně patřit nebude. Herecky to není špatné, i když Beckinsale není moje oblíbenkyně, jenže ta strojenost mě prostě nedovede nadchnout, nedovede mě zaujmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat