čtvrtek 1. září 2016

Antboy 3, Barbershop: The Next Cut, Outlaws and Angels, Dřímající obr, Triple 9


Antboy 3 (2016) - 50 %
Asi jen z takového pocitu, že když se mi ty postavy nakonec líbily, dávám třetímu filmu průměr, i když to už není tak "drsné" jako předcházející film. Tohle už je jen taková blbina, ale aspoň je zde snaha pořád něco řešit, trochu vyvíjet postavy, které se většinou podařilo zachovat v původním obsazení.

Barbershop: The Next Cut (2016) - 40 %
Ke třetímu dílu této série budu nakonec lehce hodný, i když si nemyslím, že by se někam zásadně posunula. V podstatě k každém dílu se musí řešit, jestli zůstane holičství na svém místě, nebo ne. Tady je to ještě upgradováno o problém gangů, což celkem funguje. Sem tam je to i vtipné, ale zase ne moc...

Outlaws and Angels (2016) - 30 %
Já mám rád westerny, mám rád pomalé westerny, ale to, co s nimi dokázal udělat Leone, tomu se snímek "Outlaws and Angels" ani nepřibližuje. Ve skutečnosti je to jen pomalé drama o vývoji jedné holky, kterou nijak překvapivě hraje dcera Clinta Eastwooda. Ten její vývoj je dobrý, ale ten film je prostě nudný, samolibý a strašně prvoplánový v zobrazení násilí.

Dřímající obr (Sleeping Giant, 2015) - 60 %
Další film o tom, jak je možné také dospívat. Přiznám se, že tu bandu spratků mě vůbec nebavilo sledovat, ale to je jenom tím, že už jsem asi ve věku, kdy se jim pořád víc a víc vzdaluji a že se to na mě moc projevuje. Na druhou stranu, i dospělá chlapská postava stála za prd a byl to pěkný budižkničemu. Ale dobře natočeno s plíživou, nepříjemnou gradací.

Triple 9 (Triple 9, 2016) - 40 %
Velké množství skvělých nebo alespoň hodně dobrých hercům, násilí a akce a příběh o tom, jak je každý hovado a svině. Skoro každý. Nebo úplně každý? A do toho skvělá Kate Winslet, která je mrcha, ale tak nádherná, že z ní nespustíte oči. Přesto, nepovedený film, který se mi naštěstí rychle vykouří z hlavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat