pátek 23. září 2016

Tajný život mazlíčků, Guddu Ki Gun, Karate komando, K-Shop, Hledání


Tajný život mazlíčků (The Secret Life of Pets, 2016) - 60 %
Po traileru jsem čekal trochu víc. Ale dostal jsem tak nějak standardní animák, který místy převádí hodně dobrou animaci, místy naprosto skvělé gagy, které mě dostaly, ale jinak v tom není nic navíc, co by mě odrovnalo. Příběh mě nedovedl strhnout a přišel mi jako celek velmi tuctový. Tady jsou fajn detaily. Králík je klišé, ale povedené.

Guddu Ki Gun (2015) - 60 %
"Guddu Ki Gun" je taková celkem příjemně blbá a jednoduchá, i když docela roztahaná komedie o tom, jak to dopadne s chlapem, který je příliš promiskuitní. Místo toho, aby chytnul nějakou nemoc, tak je proklet a jedinou možností, jak se prokletí zbavit, je získání té pravé lásky, kterou nepodvede. Naivní, přímočaré, ale celkem fajn.

Karate komando (Kill and Kill Again, 1981) - 70 %
Velmi příjemné akční béčko, které mě tak nějak hezky potěšilo na duši. Nejprve se hledá skupina, která má provést náročnou misi, jež se skládá z pořádné dávky kopání a mlácení. Karate je zde super, postavy jsou výborné, takový dobrý béčkový tým. Jamese Ryana si klidně dám ještě někdy příště. Takové snímky by neměly zapadat.

K-Shop (2016) - 65 %
Trochu nenápadný film, u kterého jsem si říkal, že ta stopáž je na první ohled přepálená, ale nakonec jsem si říkal, že to vlastně vůbec nevadí, že ten snímek má co říct, ať už z hlediska sociálního, tak i z hlediska thrillerově násilného. Velmi nepříjemný film o tom, co to znamená vzít spravedlnost do svých nenávistných rukou.

Hledání (Looking: The Movie, 2016) - 60 %
Možná je to tím, že jsem nesledoval seriál, tak nemám k postavám potřebný vztah, ale tak nějak si nemůžu pomoct, zas tak mi to převratné nepřijde, ale to bude asi tím, že se na vztah dvojice, kdy oba jsou stejného pohlaví, dívám celkem normálně. Tenhle film je prostě o tom, že každý má svoje problémy a snaží se je řešit, ať už blbě nebo dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat