pondělí 1. prosince 2014

Vlak nápadů, Gilda, Fight for Your Right Revisited, A Good Marriage, Interpretation


Vlak nápadů (Train of Thought, 2009) - 50 %
Výborná animace v klasickém nezávislém filmu, který vám nejspíš nic moc neřekne, ale právě tou atmosférou vás dokáže docela úspěšně okouzlit. A pokud se mu to nepovede, tak na něj můžete naprosto v klidu zase zapomenout.

Gilda (1946) - 65 %
Představení dvojice Hayworth a Ford mě nijak nenadchlo, i když se vlastně jedná o celkem dobrý noir film, který má celkem zajímavé vyústění, které je hodně rychle zabito. Pro jistotu. Dva herci v hlavní roli jsou fajn a Rita je neskutečně krásná, sexy a smyslná, ale pro mě tohle není něco, co by film zachraňovalo, respektive povyšovalo na úroveň nezapomenutelného spektáklu.

Výborný videoklip skupiny Beastie Boys, který má skoro půl hodiny a promenádují se zde výteční američtí herci v čele s Elijah Woodem, Sethem Rogenem a Dannym McBridem. Má to smysl jak v hrané části, tak i v hudební a je to i sem tam vtipné. Jo, někdy mě baví sledovat, jak se jiní lidé baví.

A Good Marriage (2014) - 60 %
Nějaký snímek podle knihy nebo povídky Stephena Kinga už jsem nějakou dobu neviděl, a tak jsem docela rád, že jsem se k novému dostal. "A Good Marriage" je snímek, který má skvělé východisko, ale který je nakonec velmi prázdný. Nedokáže se správně vygradovat a závěr vyznívá strašně do ztracena. Je to škoda, protože myšlenka s vrahem v rodině není špatná, i když takový Kuklinski by mohl mluvit, kdyby tedy ještě žil.

Interpretation (2009) - 50 %
Z filmu plyne celkem jednoduché ponaučení. Radši si dávejte pozor na to, do koho se serete, protože nikdy nevíte, na koho můžete narazit. Raději si pak ani lidí nevšímejte, protože to může bolet, anebo můžete zjistit něco, co ani nechcete. Nepříliš objevné, ale akčně ujde.

Žádné komentáře:

Okomentovat