pondělí 18. ledna 2016

Připoutejte se, prosím!, Heist, Santa's Little Helper, The Perfect Husband, The Lion Guard: Return of the Roar


Připoutejte se, prosím! (Airplane!, 1980) - 100 %
Tohle je prostě bomba. Já vím, že jsem ten film už kdysi viděl, ale jsem si jistý, že jsem ho mohl ocenit až teď, ve chvíli, kdy už mám něco nakoukáno. Tohle je neskutečně vtipné, a i když zde jsou pěkně trapné věci, tak jsou tu i naprosto geniální vtípky, které mimochodem oceníte až ve chvíli, kdy si pustíte originální verzi. Angličtina tady má skvělý slovní humor. Bravo ZAZ!

Heist (2015) - 70 %
Já jsem čekal, že to bude hodně blbé, ale ono to vůbec tak blbé není. Tohle je docela fungující film, který dovede i v některých chvílích překvapit. Gina Carano je trestuhodně nevyužita, protože ta by měla rozkopávat prdele, ale jinak všichni hlavní herci odvedli svoje party a líbí se mi, že se De Niro nebojí těch levnějších věcí, které prostě nedopadnou jinak než jako béčko. Ale dobré béčko.

Santa's Little Helper (2015) - 50 %
Asi je to těmi blížícími se Vánocemi... No, co si budeme povídat, ničím jiným to být nemůže. Tohle je prostě normální, trochu blbá komedie, respektive spíše vánoční rodinný film, v kterém mě Miz až překvapivě bavil. Santa byl strašný, finále hodně nablblé, ale nemůžu si pomoct, prostě se mi to celkem líbilo.

The Perfect Husband (2014) - 65 %
Z Itálie ven zase začínají proudit celkem zajímavé hororové věci. Tohle je třeba jedna z nich. Anglicky mluvící herci jsou opět výhodou, ale v tomhle případě může zaujmout i příběh, který se stává celkem zajímavou exploatací, u které jsem se pořád nemohl rozhodnout, jestli je finální pointa ku prospěchu věci, anebo nikoli. No, špatné to ale vůbec nebylo, i když celkem přímočaré ano. Gore triky povedené, trochu to místy připomnělo starou školu, za což jsem rád.

Simba už je velký chlap respektive lev a dokonce už má vlastní lvíčata. A právě z jeho syna se má stát také velký lev, i když jeho číro svědčí spíše o troše rebelie. K té dochází, ale všechno pěkně v souladu s hezkým rodinným filmem. Hodně mě ale zaujala grafická stránka, která se už tak moc nevidí, ale to možná bude tím, že víc nesleduji Disney Channel.

Žádné komentáře:

Okomentovat