čtvrtek 14. ledna 2016

Atlantic City, American Ultra, Labyrint: Zkoušky ohněm, Close Range, Sexy party 3: Prvák


Atlantic City (1980) - 65 %
Burt Lancaster je ozdobou filmu stejně jako mladá Susan Sarandon, která se rozhodně nebála zajímavých rolí. Celkově ale tenhle snímek nepřináší nic zásadně překvapivého nebo zlomového, ale pouze takovou hezkou ukázku toho, jak je také možné stárnout. A to celkem s grácií ve městě, které samo zestárlo.

American Ultra (American Ultra, 2015) - 60 %
Vůbec jsem netušil, co od toho filmu čekat, takže jsem byl jeho vývojem nakonec hodně překvapený. A musím říct, že docela mile. A akčních scénách to funguje, ale díky hlavní dvojici to funguje i jinde. Topher Grace je pořád docela dobrou komickou postavou, takže ty zábavnější momenty celkem dobře kočíruje. Příběh pak moc nepřekvapí, ale není to vůbec zlé.

Labyrint: Zkoušky ohněm (Maze Runner: The Scorch Trials, 2015) - 40 %
Já jsem byl z prvního filmu skutečně nadšený. Ten nápad s labyrintem byl skvělý, ta nevědomost, to tajemství... Jenže teď se začala pravda o tomhle světě dostávat víc a víc na povrch a já už jsem se u filmu nudil a doufal jsem, že brzy skončí. Tenhle vývoj už mě moc nezajímá a já si nedovedu představit, že by to třetí díl mohl zachránit.

Close Range (2015) - 60 %
Scott Adkins je v tomhle tak nějak už klasicky drsný, ale aspoň nám ukazuje, že v těch pořádně akčních scénách je pořád ještě borec a jen málokdo se mu vyrovná, tedy s té mladé generace. Co je důležitější, celkem se i choreograficky místy podařilo zaujmout, což je rozhodně skutečnost, která není standardem.

Sexy party 3: Prvák (Van Wilder: Freshman Year, 2009) - 20 %
No, až na ty nahé holky je tohle komedie už opravdu o hovnu, kdy Van Wilder je tu jako borec, který musí něco posrat, aby to pak mohl zase vyžehlit. To schéma už je tak trapné, že to opravdu nemá čím překvapit. Nebaví mě se pořád dívat na to samé, jen s jinými herci. A tohle je přesně ten případ. Navíc je to skoro bez vtipu.

Žádné komentáře:

Okomentovat