čtvrtek 16. října 2014

Electroshock, The Bank Dick, Sunshine, Minority Report, Ruin


Electroshock (2011) - 60 %
Tváří se to jako snímek o superhrdinovi, který by mohl mít něco společného s "Úžasňákovi", což je vlastně pravda, protože i v tomhle případě jde o vztahy. Je to podáno zajímavě, se vtipem a někdy je tahle 3D animace skutečně ku prospěchu. Finále zábavné.

The Bank Dick (1940) - 80 %
"It's a Gift" se mi rozhodně líbilo více, ale Fieldsovi se prostě nemůže vzít, že je to prostě správný blázen a je pro srandu ochoten udělat cokoli. Jeho situační i slovní humor jsou prostě výborné a místy vás nadchne tím, co dokáže říct, navíc s jakou tváří to říká. Není to rozhodně zábava pro každého, ale pokud vás jednou tenhle tlouštík upoutá, už vás nepustí.

Sunshine (2011) - 80 %
Trošku mi to připomnělo komiksy Guye Delislea. Je to takový krátký cestopis o tom, jak se režisér reklam dostal do Číny, kterou popisuje zajímavě, je schopný zde najít specifika, která jsou pro našince vtipná, ale přitom má tenhle krátký dokument ještě svou atmosféru a je rozhodně zajímavý. Komplexní dílko, které si pozornost zaslouží.


Plastic (2014) - 50 %
Je vidět, že Británie má své vlastní mladé herce, kteří jsou dostatečně zajímaví a kteří mohou ještě v budoucnosti celkem příjemně překvapit. Tohle je spíš takové rozjezdové drama, menší heist movie, který tihle hoši a děvče docela zvládli. Nikoli už tolik scenáristé, kteří v tomhle směru nepřináší nic nového.

Ruin (2011) - 70 %
Neskutečně nadupaný film, kde ani nejde o to, o čem vlastně vypráví, ale primárně jde o to, že to je pořádně nadupané, je zde skvělá kamera, a to všechno v 3D animaci, která je neskutečně detailní a prostě parádní. Nádherná ukázka toho, že když se chce, tak 3D může vypadat opravdu skvěle.

Žádné komentáře:

Okomentovat