středa 8. října 2014

The Eagleman Stag, Na Větrné hůrce, 38-39°, Tekken: A Man Called X, Beat


The Eagleman Stag (2011) - 55 %
Některé způsoby toho, jak si zachovat život déle, než je normální, možná nejsou úplně nejlepší, tenhle je alespoň trochu originální. Je to zajímavý způsob, je navíc podaný celkem vtipně a možná i nějaké poselství by se tam dalo najít. Celkově prostě fajn snímek.

Na Větrné hůrce (Wuthering Heights, 1939) - 90 %
Nádherné zpracování krásného příběhu, kterému vévodí skvělé herecké výkony v hlavní roli s Laurencem Olivierem, jenž již v poměrně mladém věku dokazuje, jak je zralým hercem, který je perfektně vybavený přesně pro tyhle charakterní postavy. Vidět ho na jevišti muselo být úchvatné, ale i ve filmu je to paráda. Ještě že se snímky zachovávají.

38-39° (2012) - 20 %
To ne, na tohle mě vážně nechytnete. Jasně, je to experimentální, je to něco jiného, ale tohle jsou krátké kousky, které mi nedají absolutně nic. Ale opravdu nic. Zajímavé použití papíru je asi to jediné, co chci ocenit.

Tekken: A Man Called X (2014) - 10 %
Je to smutné, ale tohle je sakra výrazně horší než první díl, který byl o nadupanosti a o tom, jak může být cool, že malý Asiat nakopá zadek větším bělochům. Ve druhém díle už ani nejde o souboje, je jich tu minimu, místo toho se před námi odvíjí nezajímavý příběh o člověku, který si nic nepamatuje. V konečném důsledku by bylo lepší, kdyby si nevzpomněl.

Beat (2011) - 50 %
Ze začátku jsem si říkal, že nic, ale nakonec se to docela rozjelo a bylo to zajímavé prezentování toho, jak být jiný, jak se trochu odlišit, jak pustit ze sebe to, co je tam uvnitř a být... no asi ne přímo destruktivní, ale minimálně kreativní, nový.

Žádné komentáře:

Okomentovat