čtvrtek 23. října 2014

The Voyagers, Život je cesta, Seed, Heavenly Sword, Address Is Approximate


The Voyagers (2010) - 30 %
Člověk toho dokáže hodně. A tak stejně, jako dokáže dobývat vesmír, snaží se o to, aby obecenstvo zaujal zajímavými filmy. Nemyslím si, že "The Voyagers" k nim patří. Je to zajímavá filmová esej, ale neoslovila mě a neposkytla mi nic zajímavého, na co bych se mohl dívat.

Život je cesta (Now, Voyager, 1942) - 60 %
Bette Davis dokazuje svoje mistrovství ve filmu, který mě ani trochu nedokázal strhnout. Jeho hrdinka je skvělá dokonce i její mužský protějšek je dobrý ale celkově mě film prostě spíše nudil a nenašel jsem v něm nic, co by mě dostatečně upoutalo. Přeměna z ošklivého káčátka na krásnou ale stála za to.

Seed (2009) - 50 %
Ať žijí experimentální filmy. Ale je pravda, že v tomhle jsou nějaké zajímavé sekvence, jsou zde nápady, které vás mohou oslovit. Jako celek snímek nijak zásadně novátorský není, ale dokáže nabudit vaši představivost. Anebo vás nechat naprosto chladnými.

Heavenly Sword (2014) - 30 %
Ten plakát se mi strašně líbil a já jsem si myslel, že to bude pořádná akční a sexy 3D řežba. To se bohužel nekonalo. Ona to řežba místy je, ale ani tak nic moc, ale hlavně ta vizuální stránka není nijak dokonalá. Kdyby to byla počítačová hra, tak před pěti lety, možná by mě to i bavilo, ale jako film je to slabé.

Address Is Approximate (2011) - 60 %
Je to takové citlivé, hezky roztomilé, ale rozhodně to není něco, co by vám mělo změnit svět. Krátká jednohubka, která má ukázat, že ty city je skutečně možné najít téměř všude. A ona je to vlastně pravda.

Žádné komentáře:

Okomentovat