středa 22. června 2016

Znovu 17, Báječná léta pod psa, Crossing Point, End of Days, Inc., Dva machři mezi nebem a peklem


Znovu 17 (17 Again, 2009) - 60 %
Celkem příjemná komedie, kde mi trochu vadilo vlastně jenom to, že se tu více neobjevuje Matthew Perry, který nemohl ukázat ani kousek ze svého komediálního umění. Jinak jsou tu skvělé ženy a Zac Efron už není nějakou dobu z těch herců, kteří by mi vyloženě vadili. Navíc Thomas Lennon to skvěle táhne mimo hlavní dění.

Báječná léta pod psa (1997) - 75 %
Výborný český film, který i když je podle mnou neoblíbeného Viewegha, prostě krásně ukazuje českou společnost, českou rodinu, ale i českou historii. Takový ten klasický film, který se dovede dívat na tragické události s humorem a drama nechává vystoupit jen místy, ale přesto dokáže zasáhnout.

Crossing Point (2016) - 50 %
Celkem klasický akční film, kde se mladík snaží o to, aby zachránil svou milovanou. Je v tom naivita, není v tom zbytečný macho, který všechno zvládne lusknutím prstu, ale je tu hrdina, který si musí všechno protrpět, a to až do konce. Ale pak je zde ještě má naději na to, že zítřky budou lepší. Fajn průměr.

End of Days, Inc. (2015) - 40 %
Docela fajn film, na který se podíváte, chvíli se u něj možná budete usmívat, ve druhé polovině vás nejspíš přestane bavit, ale na konci si řeknete, že jste ho viděli a je to fajn. Druhý den už nejspíš nebudete tušit, co vás na něm zaujalo, ale to nevadí, protože si ho prostě jen odškrtnete, což já dělám právě teď.

Dva machři mezi nebem a peklem (...Più forte ragazzi!, 1972) - 75 %
Další parádní film téhle dvojice, kterou si po nějaké době zase rád oživuji. Jsou zábavní, zápletka není nijak komplikovaná, ale celé to létání tomu dodává docela dobrý náboj. Jsou zde i celkem emotivní scény, které scénář místy dobře pozdvihají. Není to úplně výborné, ale pořád film, který vás pobaví.

Žádné komentáře:

Okomentovat