sobota 11. června 2016

Všichni milují Mandy Lane, Creative Control, Guillaume, la jeunesse du conquérant, Poldův švagr, The Monkey King: The Legend Begins


Všichni milují Mandy Lane (All the Boys Love Mandy Lane, 2006) - 20 %
Hodně ovlivněn názorem Honzy Vojtíška jsem sledoval tenhle snímek, kde hraje onu Mandy Lane Amber Heard, což je herečka, kterou moc nemusím a která se mi nikdy nijak nelíbila. Popravdě, já na ní nic zajímavého nevidím v roce 2006 ani dnes. A stejně, jako je nezajímavá ona, je nezajímavý i tenhle film.

Creative Control (2015) - 50 %
Zase jeden z těch filmů, které se snaží o sci-fi, ale využívají k tomu hlavně postavy a dialogy. Nutno ale říct, že v tomhle případě hodě kladně hodnotím formu, jak byl film natočen. Černobílý s triky je velmi povedená, stejně jako občasné použití barvy, ani to ale bohužel nevědělo k tomu, aby mě snímek skutečně bavil.

Nemůžu si pomoct, ale historické filmy mám jednoduše spojené s tím, že by se mělo jednat o velkolepou podávanou. V případě Viléma Dobyvatele by to asi také mělo platit. Ale tvůrci se rozhodli zachytit jeho dětství tak nějak jednoduše a bez toho, aby bylo nutné mít velkou výpravu. A tak je to prostě tak nějak malé.

Poldův švagr (Ride Along 2, 2016) - 40 %
Buddy movies jsou snímky, které mám obecně rád, ale tohle už je prostě recyklování všeho, co jste mohli za celou dobu natáčení těchto snímků vidět. Ještě k tomu, jak jsou to policajti, tak zde není v podstatě jedna jediná dobrá myšlenka, jeden jediný originální vtip. A přesto to pro mě z nějakého důvodu není odpad. Jo, jeden z těch důvodů bude Olivia Munn.

Nemůžu si pomoct, ale legenda o Opičím králi se mi prostě líbí, tohle je ve mně nějak zakořeněné. Příběh, který nám snímek "The Monkey King: The Legend Begins" prezentuje, není vůbec originální, ale je nápaditý a je provedený v takovém vizuálu, že to místy prostě bere dech - a to se nemusí jednat jen o triky, které jsou ale většinou výborné. Nádherná záporačka!

Žádné komentáře:

Okomentovat