pátek 24. června 2016

Hard Tide, Hroši v Africe, Me casé con un boludo, Monsoon Mangoes, Term Life


Hard Tide (2015) - 20 %
Je mi líto, ale i kdyby tenhle film měl sebelepší příběh, tak mi prostě vadil ose na něj koukat. Je to hlavně v tom, jak je moc vidět, jak je film neherecký. Tohle se nejhůře projevilo v tom, jak dopadly násilné scény. Jako kdybyste sledovali nějaké představení na divadle. Ale možná i na tom divadle by to vypadalo uvěřitelněji.

Hroši v Africe (Io sto con gli ippopotami, 1979) - 75 %
Jasně, filmy s touhle dvojicí se už začínají trochu opakovat, když jich vidíte víc, ale oni si prostě tak parádně sednou, hlavně když se navzájem trochu prudí. Ono je to většinou ze strany Terence Hilla, ale stejně si nemají co vyčítat. Africké prostředí je tu trochu fajn, i když malinko prvoplánové. Přesto baví.

Me casé con un boludo (2016) - 45 %
Taková celkem průměrná romantická komedie, která je místy i trochu dramatická, jejíž nejzajímavějším rysem je asi skutečnost, že byla natočena v Argentině. No dobře, dalším zajímavým rysem je také herečka v hlavní roli, Valeria Bertuccelli, což je rozhodně zajímavá žena, i když její postava mi tolik nesedla.

Monsoon Mangoes (2016) - 60 %
Ten sentiment je z tohoto snímku až moc cítit, což je velká škoda, protože ho to vyloženě kazí, ale i tak je to film, který se mi zamlouval. Ano, je to hlavně tím, že vypráví o člověku, který si jde za každou cenu za svým snem. Musí si ho protrpět, sem tam si ho protrpí i ostatní, ale nechce ubližovat, chce jen točit.

Term Life (2016) - 50 %
Po dlouhé době je to film, kde se mi Vince Vaughn líbil, takže už jen proto bych tomu dal průměr, ale ono celkově to na mě působilo docela dobře. Nic velkého, žádné velké umění, ale prostě celkem fajn akční film se zajímavými postavami, ne úplně nudnou zápletkou, ale s jednoduchou přímočarostí toho, kdo je zlý a kdo je dobrý. Takže průměr jo.

Žádné komentáře:

Okomentovat