pondělí 20. června 2016

Nový spolužák, Jdi na to, National Lampoon: Drunk Stoned Brilliant Dead, Paradox, Sniper: Special Ops


Nový spolužák (Le nouveau, 2015) - 50 %
Nemůžu si pomoct, ale mám prostě poslední dobou pocit, že podobných filmů o dětech, která postupně dospívají, je trochu moc. Tahle ještě nedospívají, spíše se chtějí vyrovnat se svojí vlastní realitou, ale nic to nemění na tom, že jsem se u toho prostě nudil. Záměr dobrý, ale jsem z tohoto druhu filmů prostě unavený.

Jdi na to (Nato con la camicia, 1983) - 80 %
Jedna z těch lepších komedií od Buda Spencera a Terence Hilla. Nebo vlastně s nimi. Jejich setkání je náhodné, ale vede je k tak neskutečnému řetězci událostí, že je to až neuvěřitelné, co všechno scenáristé vymysleli. Dvojice je tradičně zábavná a já jsem se bavil od začátku do konce. Takové komedie se už netočí.

Co se týká "National Lampoon", tak jsem věděl, že to byl časopis, i když to jméno jsem poprvé slyšel z filmu. Tenhle dokument vám ale dává krásný náhled na to, jak tenhle magazín vznikal, jak se vyvíjel a co všechno způsobil. Je to zajímavá cesta, kdy některá jména vás překvapí, stejně jako osudy některých lidí, které jsou zde podány jímavě a emotivně.

Paradox (2016) - 50 %
Zoë Bell je prostě holka, která si podobné, celkem fajn béčkové role, nebo vlastně béčkové filmy, docela zaslouží, protože jí fandíte, chcete, aby přežila až do konce, a taky doufáte, že to bude mít nějakou hlavu a patu. Snímek "Paradox" hlavu a patu má, ale musím uznat, že to nic až tak výjimečného není. Béčkový průměr ale jo.

Sniper: Special Ops (2016) - 40 %
Steven Seagal nikdy nebyl můj oblíbenec, ale přesto je to právě on, kdo mě v tomhle filmu docela bavil. Je to v celkem krátké stopáži, ale je zde přesně za takového borce, za jakého ho fandové mají. Navíc ani není tak poznat, že za sebou má období pořádného kynutí, což ale může dělat i ta uniforma. Dějově chabé, ale nic velkého jsem nečekal.

Žádné komentáře:

Okomentovat