čtvrtek 23. června 2016

High Strung, Chongqing Hot Pot, Judge Archer, Dvojníci, Port of Call


High Strung (2016) - 50 %
Taková celkem romantická - naštěstí ne tolik romantická - taneční klasika, která ale díky tomu, že ONA je sice tanečnice, ale ON je houslista, získává trochu nový náboj. Právě to propojení houslí a tance je zde docela dobře zachyceno, je to moderní, je to živé a zajímavé i pro ty, kteří houslím normálně moc neholdují.

Chongqing Hot Pot (2016) - 70 %
Docela surový film, který je vlastně jenom o tom, jak se skupina grázlů rozhodla vyloupit jednu banku. Ale tohle rozhodně není klasický heist snímek. "Chongqing Hot Pot" je akční film, který je mísený s thrillerem, film, který je místy docela brutální, ale přitom se mu pořád daří být cool, někdy až tak, že si říkáte, jestli to mysleli vážně. Ale jo, proč ne.

Judge Archer (2012) - 60 %
Takový poklidný, skoro až meditativní akční snímek, kde se některé akční scény odehrávají i v sedě na židli. A přesto to má docela povedený náboj. "Judge Archer" je rozhodně film, který dovede svým tempem uspat, ale na druhou stranu je to i snímek, který je schopný vás nadchnout a pro některé scény si vás naplno získá.

Dvojníci (Non c'è due senza quattro, 1984) - 80 %
Parádní komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem, kde si dokonce střihnou dvojroli, což oceňuji hlavně proto, že technicky je to celkem dobře zvládnuté. Humor stojí hodně na tom, jak jsou obě dvojice různorodé, ale primárně na tom, že se oběma hercům daří bez problémů zvládnout obě polohy. Výborné!

Port of Call (2015) - 60 %
Zajímavý thriller, který mě na jednu stranu svým tempem tak trochu ubíjel, na druhou stranu jsem si ale zároveň říkal, že to není tak špatné. Jsou zde scény, které dovedou docela vyrazit dech, alespoň v případě, pokud nejste na něco podobného zvyklí. Ale pak zase nastoupí tempo, které je ubíjející. Lehký nadprůměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat