úterý 1. listopadu 2016

Howard Lovecraft & the Frozen Kingdom, Mechanik zabiják: Vzkříšení, My Bakery in Brooklyn, Sam, The Infiltrator


Nějak moc jsem snímku nevěřil, přece jen natočit něco, co je podle Lovecrafta, nebo se jím inspiruje, a cílit s tím na děti, není zrovna nápad, který by bylo dokonalý, protože to Lovecraftovi hodně ubere. Animace není nijak skvělá, ale nakonec jsem se u snímku docela bavil, i když doufat, že tohle přitáhne děti k Lovecraftovi, to asi nejde.

Mechanik zabiják: Vzkříšení (Mechanic: Resurrection, 2016) - 60 %
Celkem standardní akční film, který si užijete hlavně ve chvíli, kdy máte rádi akční filmy a máte rádi Jasona Stathama. Je to relativně solidně odvedená práce, u které ale máte pocit, že se příliš inspirovala "Mission: Impossible", což je škoda. Ale scéna s bazénem je stejně pořád hodně dobrá. A když Jason mlátí, bolí to.

My Bakery in Brooklyn (2016) - 50 %
Takový příjemný romantický film o tom, jak se dvě sestřenice nemohou dohodnout, jak budou společně vést pekařství po smrti tetičky, a to ještě navíc ve chvíli, kdy o pekařství mohou přijít. Do toho je ještě romantika, ale celkem zajímavé postavičky, které dovedou místy rozesmát, jinak ale nic převratného.

Sam (2015) - 40 %
Ten snímek má strašně jednoduchou premisu o tom, že chlap, který je hovado, se změní v ženu, aby poznal, jak se ženami zacházel a jaké to vlastně je být ženou. Průběh je celkem normální, ale pak je zde hodně zvláštní vztah, který zde vznikne. Kdyby to nebylo vedeno jako klasická romance, ale jako bizarní komedie, bylo by to mnohem zajímavější.

The Infiltrator (2016) - 75 %
Bryan Cranston zase dokazuje, jak je velkým hercem a jak dovede svými schopnostmi ohromit. V první chvíli jsem mu jeho postavu vůbec nevěřil, ale stačilo, aby příběh trochu plynul, a všechno bylo jinak. Je zde jasnou hvězdou, ale nestrhává na sebe nutně pozornost, je hvězdou pro příběh, který bohužel ke konci vyznívá trochu obyčejně.

Žádné komentáře:

Okomentovat