pátek 25. listopadu 2016

Mirzya, Mr. Church, Nerve: Hra o život, Never Let Go, Rudá Sonja


Mirzya (2016) - 50 %
Taková klasická Indie, kde je až moc romance, která tak moc bije do očí svými emocemi, že se na to po nějaké době nedá koukat, ale pak přijde nějaká jiná scéna, třeba skvěle akční, velkolepá, a vy víte, že tady je strašný potenciál, který práce ta srdcebolná romance strašně ničí. Ale holt natáčí se pro lidi, kteří chtějí lásku.

Mr. Church (2016) - 90 %
Jsou filmy, které vás prostě dostanou, a i když víte, že mají svoje mouchy, tak je prostě musíte vychválit a nejlépe doporučit co nejvíce lidem. A přesně takový je i "Mr. Church". Eddie Murphy je v něm neskutečně civilní a příjemný a člověk by mu přál co nejvíce podobných rolí, kde ukáže svůj um. Ano i s kamenným obličejem je výtečný.

Nerve: Hra o život (Nerve, 2016) - 70 %
Příjemně našlápnutý snímek, který jede od začátku a do konce. V současné době to není až tak originální téma, ale díky postavám a také díky skvělému drivu. Ten si film nese celou dobu a nezastaví se, dokud není konec. Jasně, mohlo to dopadnout jinak, mohlo to být drsnější, ale ani takhle to není zlé.

Never Let Go (2015) - 50 %
Angela Dixon se mi v tomhle snímku líbila, akční scény jsou s ní docela fajn, i když rozhodně nejsou dokonalé. Přesto mě příjemně překvapila a docela dobře to chlapům sem tam dává. Pro záchranu dcery by udělala snad všechno. Jasně, scénář má hodně mezer, ale jednoduše pojaté téma se mi jednoduše líbilo.

Rudá Sonja (Red Sonja, 1985) - 40 %
Kdyby to bylo pouze v sérii s filmem "Ničitel Conan", tak jsou si filmy celkem rovny. Musím uznat, že tady se mi líbila výprava, i když vzhledem k předchozím filmům tolik nepřekvapí. Brigitte fajn, Arnold klasicky fajn, ale jinak se mi prostě nelíbí, jak se série změnila v humornou a spíše pohádkovou než temnou a drsnou. I když tohle má trochu drsnější scény než "Ničitel Conan".

Žádné komentáře:

Okomentovat