středa 23. listopadu 2016

Bus Driver, Barbar Conan, Crulic - Cesta na onen svět, Halloweed, Mascots


Bus Driver (2016) - 30 %
Takový celkem obyčejný americký survival, který začíná tím, že skupina mentálů nastoupí do autobusu. Možná je škoda, že to skutečně není zájezd bláznů, protože tyhle postavy jsou tak neskutečně otravné, že vám to kroutí prsty u nohou. Ale tak na většinu z nich dojde. Nic navíc ale snímek opravdu nepřinese.

Barbar Conan (Conan the Barbarian, 1982) - 90 %
Kruci, až teď jsem si uvědomil, že jsem "Conana" vlastně nikdy pořádně neviděl celého. Pamatuji si film jen do chvíle, kdy jsou ukrást Oko hada, ale pak už nevím nic. Konečně jsem chybu napravil a musím říct, že jsem si film parádně užil. Výborné postavy, skvělá hudba, parádní prostředí a triky, které jsou místy výtečné. A k tomu celkem klasický conanovský příběh.

Crulic - Cesta na onen svět (Crulic - drumul spre dincolo, 2011) - 60 %
Zajímavá forma, minimálně pro dokument, která je podle mého názoru celkově přínosnější než příběh, který je nám sdělován, i když to není příběh nudný, není to příběh muže, který by neměl co říct. Propojení dokumentu, animovaného filmu, a v podstatě fabulovaných myšlenek, jsou prvky, které více a rozmazaněji propojují realitu a výmysl.

Halloweed (2016) - 50 %
Když od tohoto snímku nic nečekáte, tak možná budete i překvapeni tím, že se mu sem tam, scénu od scény, daří diváka pobavit. Někdy je to humor dost drsný, jindy zase docela blbý, místy je to ale opravdu docela vtipné. Jasně, nejvíc mě pak potěšilo, že je tu docela dost známých, v současné době hlavně béčkových ksichtů (Sizemore, Trejo, Mewes, Wise).

Mascots (2016) - 30 %
Tak nějak přemýšlím, co bylo na tomhle snímku vlastně dobré. Humor mi nesedl a nějak mě nezaujaly ani postavy, i když některé byly ztvárněny zajímavými herci. Nelíbil se mi děj, který je v podstatě o ničem. Maskoti byli zajímaví a nejzajímavější byla finální vystoupení, ale to je tak nějak všechno.

Žádné komentáře:

Okomentovat