sobota 26. listopadu 2016

Ordinary World, Pandorica, Reclusion, Rustom, Somnus


Ordinary World (2016) - 70 %
Kdyby tam některé postavy nebyly tak trochu zbytečné a vy si tohle na konci neuvědomili, tak by to byl super film. Takové jedno hezké nahlédnutí do života muže, který si pořádně ještě neuvědomil, co vlastně chce. I tak je to ale hodně dobré a já jsem se sledováním snímku bavil a furt jsem čekal na to, jak to dopadne. Příjemné.

Pandorica (2016) - 35 %
Ono to vlastně není tak špatné, ale spíše v případě, kdyby to byl krátký film a ne roztahaný, skoro hodinu a půl dlouhý záběr toho, jak spolu postavy v lese diskutují. Sem tam dochází k nějakému vyhrocení, ale tohle prostě není postapokalyptický film, na který bych se chtěl koukat a který by mě více zajímal.

Reclusion (2016) - 40 %
Tady budu trochu milejší, než by si film možná zasloužil, protože jsou zde scény, které jsou skutečně povedené a které mají tu správnou, hororovou atmosféru. Bohužel snímek je jinak celkem zdlouhavý a v závěru nakonec nepřináší potřebné uspokojení z toho, co se stalo, což bylo pro film docela zásadní.

Rustom (2016) - 70 %
Já jsem s tímhle filmem spokojený. Jasně, je to hodně indické a hodně to dá na emoce, ale tady se docela hodí. Na začátku je případ, který se zdá poměrně jasný, ale přesto se dovede celkem zamotat. Soud v Indii vypadá trochu jinak, což tomu jen dává zajímavou atmosféru. Finále je pak i o tom, čemu vlastně chcete věřit. Dobré drama.

Somnus (2016) - 30 %
Proti nezávislým filmům vlastně nic nemám, ale točit jako nezávislé filmy s malým rozpočtem filmy žánrové, jako třeba sci-fi, je přece jen docela odvaha a chce to mít hodně dobrý nápad na to, aby to s malým rozpočtem fungovalo. To snímek "Somnus" neměl. Ale potěšily některé zvuky použité ze hry "Starcraft".

Žádné komentáře:

Okomentovat