úterý 29. listopadu 2016

Tha Late Bloomer, The River Thief, The Swap, Tutak Tutak Tutiya, Viking Legacy


Tha Late Bloomer (2016) - 35 %
Nápad vůbec není špatný - mladík má nezhoubný nádor na mozku, který mu celý život, až do jeho třiceti, bránil v tom, aby si prošel pubertou. Nádor je odstraněn a jeho vývoj se vrátí do puberty na nějakou dobu. Jenže v tu chvíli se film mění vlastně jen v obyčejnou romantickou komedii, která nic pořádného nenabídne.

The River Thief (2016) - 40 %
Snímek o chlapci, který má trochu jiný život než ostatní a nechce se přizpůsobovat. Žije si jenom na sebe, nemá domov a možná hledá otce. Do toho ale přijde jedna dívka, která by ho možná mohla změnit. Takový celkem nevýrazný film o tom, že nikdo z nás není odolný vůči lásce, i když je to grázl.

The Swap (2016) - 50 %
Trošku neoriginální zápletka, který ale pořád funguje. Tentokrát si nevyměňují tělo matka s dcerou ale mladík a dívka. Mají svoje problémy a tímhle způsobem mají najít řešení. Je to i celkem fajn, ale u tohohle tématu by mě spíše zajímalo, kdyby to někdo pojal jako drama, které je možná až psychologické. Tohle to není.

Tutak Tutak Tutiya (2016) - 40 %
Docela mě zaskočilo, že je tenhle snímek házen i do hororového ranku, protože hororového na něm skutečně mnoho není. I když je zde nějaký skoro fantastický prvek, tak je to vlastně jen taková hodně dlouhá, nezajímavá romance o tom, jak manžel zjistí, že jeho žena není v pořádku a možná je posedlá nějakým démonem.

Viking Legacy (2016) - 40 %
Trochu to vypadá jako LARP s celkem málo účastníky, ale zase jsem si místy říkal, že to vlastně není až tak špatné, že jsem viděl o dost horší filmy. Sem tam to lehce připomene levnou verzi "Hry o trůny", ale nijak moc velké ambice snímek nemá. Prostě jen pár soubojů, trochu kecání a docela pěkná příroda.

Žádné komentáře:

Okomentovat