pondělí 21. listopadu 2016

Pařížská blbka, Fever, Kicks, Parade of the Award Nominees, MacGyver: Awl


Pařížská blbka (Connasse, princesse des coeurs, 2015) - 45 %
Nápad dobrý, provedení také docela dobré, ale ta postava je tak neskutečně nepříjemná, že se na ní normální člověk vydrží dívat jenom chvíli. Asi v tom případě nejsem normální, protože jsem celý film dal v kuse, ale měl jsem co dělat, abych chvílemi nezačal křičet, jak moc je pitomá. Asi to fakt dobře zahrála. Přínos filmu samotného je nakonec spíše nulový.

Fever (2016) - 60 %
Tohle mohl být rozhodně zajímavý film, kdyby se trochu více dalo příběhu a trochu méně romantice, která zde začne být po chvíli ohraná. Problém jsou erotické scény, které jsou sice sexy, ale když člověk ani podesáté nic nevidí, je to trochu frustrující. Ale nemůžu si pomoct, evropské prostředí indickému filmu svědčí.

Kicks (2016) - 70 %
Chtělo by se říct, že je to jenom snímek o tom, jak kluk lehce nabyl, lehce pozbyl, ale nechtěl se svého majetku vzdát, a tak zkusil, co bylo v jeho silách, aby se mu tenisky vrátili. Ale ta společenská situace je tak dobře podána, že jsem jenom zatínal pěsti z toho, co jeden druhému může člověk udělat. Navíc je to celé z příjemného, ještě skoro dětského pohledu, který se ale razantně mění.

Hezká ukázka toho, jak je možné také začít Oscary. Film, který dlouhou dobu ani nebyl určen pro veřejnost, ale v současné době je i na YouTube. Prostě jen promenáda herců, kteří byli v roce 1932 nominováni na Oscara. A jelikož už si generaci moc nepamatujeme, nic moc nám jejich karikatury neřeknou.

MacGyver: Awl (2016) - 50 %
Tak ne, zatím jsem se pořád k tomuhle pojetí MacGyvera nedostal a nevím, jestli se k němu kdy dostanu blíž. Lucas Till je fajn, ale já prostě pořád vidím Richarda Deana Andersona. Navíc mi ty příběhy přijdou zatím takové malé, studiové, vůbec to nemá tu akci a spád původního seriálu. Jen ty postavy to alespoň trochu táhnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat