neděle 27. listopadu 2016

Café society, Imperium, AmStarDam, Saat Uchakkey, Texas Rein


Café society (Café Society, 2016) - 40 %
Woody Allen mi v tomhle snímku přijde trochu vyčpělý. Jasně, je to velmi dobře natočené, dialogy sem tam mají smysl a jsou i zajímavé, pokud ne zábavné, ale celkově jsem měl tak nějak pocit, že to je vlastně o ničem. K postavám jsem se nedovedl dostat a například druhá Veronika mi přišla zbytečná a samoúčelná, i když samozřejmě určitý smysl má.

Imperium (2016) - 60 %
Nejprve jsem si myslel, že mi Harry Potter v drsnější roli nebude sedět, ale nakonec se ukázalo, že on ani není moc problém. Nějak jsem měl ale hodně dlouhou dobu problém uvěřit, že tam skutečně je nějaký případ. Byl tam, trochu jinde, což měl být zajímavý scenáristický zvrat, ale to zase tolik nevyšlo. Ale zajímavý náhled na to, jaká přesvědčení i dnes mohou existovat.

AmStarDam (2016) - 20 %
Zjistil jsem, že rozhodně nemám rád huličské komedie. Jasně, tahle sice má nějaký příběh, ale humor je zde podaný způsobem, který mi nepřišel vtipný, a to v podstatě ani v jedné jediné scéně. Hrát na otrhanost, špínu a ubohost mě prostě nebaví, když to nemá co jiného říct. A tenhle film prostě nic jiného dalšího neřekne.

Saat Uchakkey (2016) - 40 %
Nějak si nemůžu pomoct, ale tyhle indické komedie, kde jde o skupinu chlapů, kteří něco prožívají, a většina z nich jsou celkem tupci, mi prostě nijak nesedí. Teď mají sice i nějaké charaktery, ale ty filmy mi nepřijdou nějak moc vtipné, čemuž nepomáhá jejich délka, kdy se jeví až příliš roztahané. Tohle prostě neudrží moji pozornost.

Texas Rein (2016) - 30 %
Neskutečně ohraná a klasická romantika, kdy dospělá dcera, která už má děti, musí přijet za otcem, který ji chce na farmě, aby pomáhala, ona nechce, nemá dobrý vztah s místním kovbojem, ale nakonec se všechno v dobré obrátí a život je zase krásný. Nevím, ale tohle je neskutečná nuda, která v sobě nemá žádný náboj.

Žádné komentáře:

Okomentovat