úterý 5. července 2016

Rockeři, Moji přátelé II, Jedné noci v jednom městě, Paprika, Race


Rockeři (Airheads, 1994) - 40 %
Ač jsou zde herci, které mám rád, tak tahle komedie mě ani trochu neoslovila. Možná je to i proto, že zde Sandler nemá tolik prostoru a jeho postava je celkem tragická, možná je to i proto že se ten film ani nedá brát jako pocta rockové hudbě. Tohle jde prostě mimo mě a nebylo zde nic, co by mě skutečně dovedlo dostat.

Moji přátelé II (Amici miei - Atto II°, 1982) - 70 %
Tak jo, musím uznat, že druhý díl mě docela bavil. Je to sice směska různých epizodek, které na sebe nutně nenavazují, ale v některých chvílích to bylo tak skvěle promyšlené, jako například povodeň, že jsem jenom žasnul nad tím, co všechno Italy napadlo. Moje oblíbená série tohle nebude, ale druhý díl mě bavil.

Tenhle film má zajímavou animaci. Vlastně velmi dobrou animace. A víc nevím, co k němu říct, protože tohle je prostě jako cvičení, kde si tvůrci mysleli, že bude strašně cool, když to bude beze slov, ale ono to ve skutečnosti nemělo co říct. Z tohohle by se podle mého dalo vytěžit mnohem víc. Když už animovat, tak ať to má smysl.

Paprika (Paprika, 1991) - 70 %
Nemůžu si pomoct, ale já jsem do tohohle filmu šel s tím, že to bude sexy, že zde bude erotika, asi ne nějak moc hardcore, spíš soft, no a přesně tohle jsem dostal. Debora Caprioglio mi naprosto učarovala a já jsem z ní nebyl schopen spustit oči. Měla neskutečné tělo, všechno na správném místě. A o čem to bylo? Není to jedno?

Race (2016) - 90 %
Netuším, jestli to bylo záměrem filmu, ale podařilo se mu ukázat kazy všech stran, takže tak nějak cítíte, že v těch dějinách není nikdo dokonalý a není nikdo naprostý hajzl. Snad až na Goebbelse. Každý má svoje chyby, ale přece jen tu něco krásně vyniká. Sportovní duch, přátelství a naděje. Nemůžu jinak, tenhle film mě dostal. A přiznám se, že s Leni bych se chtěl setkat.

Žádné komentáře:

Okomentovat