pátek 1. července 2016

Bling, Miss Partners, To neznáte Hadimršku, Tři muži ve sněhu, Zorawar


Bling (2016) - 50 %
Vzhledem k tomu, že teď celkem letí superhrdinové i v animovaných filme, respektive superhrdinové trochu jinak, vydal se snímek "Bling" stejnou cestou, akorát se rozhodl, že to ještě spojí s tím, že trouba chce svou vysněnou lásku požádat o ruku, ale všechno - hlavně on sám - mu to komplikuje. Průměrná zábava.

Miss Partners (2016) - 60 %
Za poslední týden je to třetí čínská romance, kterou jsem viděl, a musím říct, že mi nějak sedí. Asi je to trochu tím, že jsou zde pěkné Asiatky, možná také tím, že už jsem nějakou dobu hezký romantický film neviděl, ale také je to tím, že mě to prostě baví. Je to dobře natočené, je to jímavé, že zde příběh, není to zbytečně patetické a na konci je to dojemné. Asi jak se mi blíží vlastní svatba...

To neznáte Hadimršku (1931) - 75 %
V tomhle filmu zazní takové hlášky, kterými vás Vlasta Burian dokáže naprosto odrovnat. On měl neskutečný dar podávat i ty nejšílenější hlášky naprosto bezprostředně, jako kdyby improvizoval. Je naprosté potěšení ho sledovat a jen čekat, s čím dalším ještě přijde. Příběh není špatný, jen ten konec je takový nijaký.

Tři muži ve sněhu (1936) - 90 %
Tak tady jsem prostě zíral. Nikdy jsem o téhle české komedii neslyšel, ale jak jsem se ve stopáži dostával dál a dál, jenom jsem zíral, jak zábavný a zajímavý film se podařilo natočit, a to i přesto, že zápletka je velmi jednoduchá - boháč se vydává za chudáka a dojde k záměně. Přesto vás neoriginální námět neurazí, protože je prostě pojat tak dobře, že se budete bavit od začátku do konce. Výborní herci.

Zorawar (2016) - 50 %
"Zorawar" je jeden z těch filmů, které se tváří, že jsou skvělé, velkolepé, akční, drsné, že mají parádní styl, ale tohle na mě zapůsobilo pouze z několika scén, nikoli z celého filmu, který mi tak přišel spíše jako nevypiplaný a nejednotný. Nejvíc mě ale překvapilo, že jsem si maximálně užil pouze hudební čísla.

Žádné komentáře:

Okomentovat