neděle 24. července 2016

Americký ninja 4, Asterix a Obelix: Mise Kleopatra, Nezkrotná Angelika, Želvy Ninja 2, Správní chlapi


Americký ninja 4 (American Ninja 4: The Annihilation, 1990) - 20 %
Snímek je natočen v podstatě jako tribut postavě Michaela Dudikoffa, která byla hlavním hrdinou prvního a druhého dílu, což je taky to jediné, proč stojí za to dát filmu nějaké body k dobru. Příběh je hloupý, postavy jsou hloupé, a co se týká akce, tak ani ta není na nějak moc dobré úrovni. Zatím nejhorší díl série.

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre, 2002) - 60 %
Samotného mě nesmírně překvapilo, jak se mi tenhle snímek líbil. Z části je to proto, že má opravdu vtipné scény, kde se naštěstí neřeší hašteření v galské vesnici, která zde vlastně vůbec není, z části je to i proto, že je film provázán pop kulturními prvky, které se krásně projevují v hudbě. A pak je tu samozřejmě Monica Bellucci.

Nezkrotná Angelika (Indomptable Angélique, 1967) - 50 %
V téhle části příběhu je stejně nejlepší to, jestli se ti dva setkají., Takové příjemné napětí. No dobře, možná je to to druhé nejlepší, protože Michele zde má jednu z nejparádnějších "erotických" scén, kdy je navíc ještě ponížena. Tohle se mužskému publiku prostě muselo a pořád musí líbit. Ty stuhy jí velmi sluší.

Želvy Ninja 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, 2016) - 60 %
Je to hodně nařachané a jsou zde strašně skvělé momenty, na které si budete ještě dlouho pamatovat, ale je zde i závěr, který je takový nijaký a postava Kranga zůstává v podstatě nevyužita. Celkově mě snímek spíše bavil, ale je škoda, že se tvůrci více zaměřili na vtípky, než na nějaký lepší příběh s pořádným finále, které není zajímavé jen na oko.

Správní chlapi (The Nice Guys, 2016) - 80 %
Přesně to, v co jsem doufal. Skvělý, zábavný film, který má ale něco zásadního - výbornou zápletku a promakaný scénář, který dokonale těží z doby, v které se odehrává. Ta saka jsou parádní! Jen je škoda, že jsem před tím viděl trailer, kde si Shane dost vystřílel náboje, co se vtipů týká. Přesto jsem z kina odcházel nesmírně spokojený.

Žádné komentáře:

Okomentovat