neděle 31. července 2016

S Molièrem na kole, Smrtící Avalon, Zabij mě třikrát, Kiss Kiss Bang Bang, Man of the Moment


S Molièrem na kole (Alceste à bicyclette, 2013) - 55 %
Taková celkem chytrá komedie, která se nesnaží získat diváky za každou cenu, ale cílí na ty, kteří mají rádi dobře zahrané postavy, drama, které není až tak silné, respektive není bráno až tak vážně, a scény, které dovedou mile překvapit. V konečném důsledku je to ale nakonec spíše příjemné, než aby to bylo skvělé.

Smrtící Avalon (Avalon, 2001) - 40 %
"Smrtící Avalon" na mě nezapůsobil ani formou a ani obsahem. Přišlo mi to strašně prázdné, s důrazem na to, jak to vypadá, ale ve skutečnosti ani ta vizuální stránka nepatří ke skvělým, jen je zajímavá. Nejsem velký hráč, ale k hraní nemám tak daleko, ale stejně mi tenhle film přišel jako cílený na někoho úplně jiného. Nevím na koho.

Zabij mě třikrát (Kill Me Trhee Times, 2014) - 40 %
Od tohoto filmu jsem čekal asi o hodně víc, a to jsem nedostal. Je to vtipné, ale není to opravdu zábavné, je to akční, ale nejsou zde skvělé scény, které by vás dovedly odrovnat. Je to prostě celkově tak nějak průměrné, ale dám ještě méně, protože si myslím, že s takovými herci by se dalo udělat mnohem více. Minimálně více srandy.

Kiss Kiss Bang Bang (Kiss Kiss Bang Bang, 2005) - 80 %
Robert Downey Jr. ukazuje, že mu neurotici docela sedí, a spolu s Valem Kilmerem, který je zde ještě v docela dobré formě, si užívají tuhle šílenou jízdu, kde máte chvílemi pocit, že příběh vlastně není ani tak důležitý, i když pořád někam směřuje, pořád se něco děje, pořád dochází k nějakým zvratům. Zábavné, ujeté a přitom chytré.

Man of the Moment (1955) - 70 %
Norman Wisdom mi prostě učaroval, ale je mi jasné, že jeho eskapády budou za chvíli na jedno brdo, a když uvidíte jeden film, budete v podstatě vidět všechno. Ale z toho chlapa prostě čiší neskutečná pozitivní energie a vy se s ním chcete smát, protože je zábavný, protože jako kdyby nikdy nic neřešil. Baví mě.

Žádné komentáře:

Okomentovat