sobota 16. července 2016

Alpha and Omega: Dino Digs, Cash Only, Emanuela ve vesmíru 4, Bohové Egypta, The Do-Over


Tahle série už mě opravdu nebaví. Každý další díl toho nabízí méně a méně a já mám navíc pocit, že animace je horší a horší. Anebo jsem ve stejný den neměl vidět tohle a "Bohy Egypta", což je sice neskutečně vyprázdněný film, ale trikově úchvatný. "Alpha and Omega: Dino Digs" je nuda a bez nápadu.

Cash Only (2015) - 60 %
Překvapivě velmi dobře zvládnutý film, kdy jsem měl poct, že tvůrci z minima vytěžili maximum. Herci, které neznáte, příběh, který se na první pohled zdá trochu obyčejný, ale přitom je to režisérsky velmi pevně uchopeno a vedeno. Tvůrci se nebáli jít trochu dál, ukázat víc, ale pořád měli natáčení pevně v rukou.

Emanuela ve vesmíru 4 (Emmanuelle 4: Concealed Fantasy, 1994) - 50 %
Vzhledem k tomu, že se tentokrát film zaměřil na Kristu Bell ve velkém, její prsa jsou zde skutečně hodně, uvědomíte si, jak je fajn se dívat na ni a ne na někoho jiného, kdo je fyzicky mnohem méně zajímavý, respektive uměle vylepšený. Pořád se daří držet ten celkem humorný tón, ale tentokrát je film i sexy.

Bohové Egypta (Gods of Egypt, 2016) - 30 %
Příběh, který je neskutečně plytký a vlastně klasický. Zhrzený syn se rozhodne ujmout vlády, aby bylo jasné, že on je tím nejsilnějším, ale jeho sourozenec, právoplatný dědic, udělá vše pro to, aby napravil situaci, i když mu k tomu musí pomoct někdo na první pohled obyčejný. Příběh, který nemá čím zaujmout, ale film, který je vizuálními orgiemi. A nic jiného to není.

The Do-Over (2016) - 80 %
Nemůžu si pomoct, ale humor Adama Sandlera je prostě humor, který mi sedí. Je mi vlastně jedno, jakou šílenost si vymyslí a v jaké hraje, prostě se mi jeho styl líbí a nic na tom nejspíš nezmění žádný další film. S Davidem Spadem si sednou už dávno a tady film skvěle táhnou, i když Paula Patton rozhodně musí být zmíněna. Strašná kravina, ale mě nesmírně potěšila a zvedla mi náladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat