čtvrtek 21. července 2016

2 Coelhos, Americký ninja, Angelika, markýza andělů, Goodbye Emmanuelle, Nikdy to nevzdávej


2 Coelhos (2012) - 60 %
Tohle je snímek, který si pustíte, když máte rádi Tarantina, když máte rádi trochu drsnější tvorbu, která má drive a která jede kupředu jako neřízená střela, navíc je to velmi krvavé, velmi drsné a jsou zde scény, na které se nezapomíná. Tady je to hned ta první, dopravní nehoda, která je navíc ještě několikrát zopakována.

Americký ninja (American Ninja, 1985) - 70%
Michael Dudikoff, nikdy nebyl můj oblíbenec, což bude tím, že se mi v mládí nějak dařilo minout všechny jeho filmy a skutečně jsem ho asi nikdy neviděl v celém filmu jako hlavní postavu. Teď to napravuji a zjišťuji, že tohle je parádní akční béčko, které je dobře ujeté, místy docela vtipné a taky správně romantické.

Angelika, markýza andělů (Angélique, marquise des anges, 1964) - 80 %
Je to naivní a místy dost hloupé, ale nemůžu si pomoct, ten příběh je výborný a příliš nestárne. Ona krásná, on zrůda jen na první pohled. Milují se nade všechno a musejí spolu překonat sílu, která se na ně valí jako vlna a chce je pohltit. Myslel jsem, že mi to bude připadat hloupé, ale ani omylem. A ta scéna, kde on odkrývá sochu, očišťuje ji od hlíny, a jak se ona dívá... paráda.

Goodbye Emmanuelle (1977) - 20 %
Opravdu tvůrci natáčeli tenhle filmu kvůli příběhu? Pokud ano - a že to tak hodně vypadá - tak prostě šlápli vedle. Film je neskutečně nudným dramatem o tom, že dva manželé nefungují, jako doposud a že se snaží najít cestu přes milence, aby našli smysl života, nebo něco takového. Takový film ani není už možné označit za erotický.

Nikdy to nevzdávej (Never Back Down, 2008) - 40 %
Takový ten klasický k film, kde kluk má nějaké nadání, v tomhle případě bojové, ale dostane na budku. A tak si najde mentora, který z něj udělá pořádného bojovník, kluk sám pak mentora něco naučí. Chlapec samozřejmě získá dívku, tentokrát mně protivnou Amber Heard, a všichni jsou až do smrti šťastní.

Žádné komentáře:

Okomentovat