neděle 10. července 2016

Detektiv Down, Detroit Rock City, Freshwater, Hoteliér, Six Gun Savior


Detektiv Down (Detektiv Downs, 2013) - 40 %
Tak si říkám, že tento snímek byl natočen hlavně proto, že si diváci měli říct, že v hlavní roli je chlapík s Downovým syndromem, takže to bude super, protože se bude hrát na určitou empatii. Jenže i když je detektiv celkem fajn, základ není špatný, tak zde v podstatě chybí nějaký lepší humor a bohužel ani dějově to nepřinese nic oslnivého.

Detroit Rock City (Detroit Rock City, 1999) - 60 %
Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco nařachanější, ale i tak je to celkem jízda, kde pro mě ale vítězí parádní písničky nad samotným obsahem filmu. Ten má dobré momenty, některé scény v Detroitu jsou super (striptýz, zpověď), ale celkově to není úplně takový odvaz, jaký jsem čekal. Tohle mělo být ještě trochu ostřejší.

Freshwater (2016) - 10 %
Tohle je opravdu zlý, nepěkná věc. Na plakátu to ještě vypadá docela dobře, ale jakmile se na film začnete dívat, zjistíte, že i přes přítomnost Zoë Bell, je tohle to nehorší, co se ještě může natočit. To, jak se zde hazarduje s digitálními triky, to je skoro až neuvěřitelné. Hnusnějšího krokodýla jen těžko uvidíte.

Hoteliér (2013) - 50 %
Trochu smutné bilancování hereckých legend a především Pavla Landovského. Je na něm vidět, že už se velmi blíží konci, ale ještě více je na něm vidět, že už to skoro vzdal. Pak ale přece jen dojde k malému záchvěvu toho, co by se dalo považovat za jeho hereckého génia. Budiž mu země lehká. Dokument spíše průměrný.

Six Gun Savior (2016) - 30 %

Žádné komentáře:

Okomentovat