sobota 9. července 2016

Blood Orange, Den of Darkness, Policajt ze školky 2, Pád Londýna, Travis


Blood Orange (2016) - 40 %
Iggy Pop je v tomhle snímku docela fajn a vyniká zde nad ostatními, a to ani nezpívá. Ale jinak je film neskutečně mdlý, což mě mrzí, protože zrovna tohle je styl, který by mi docela seděl, myslím v tom smyslu, jak se zde řeší násilí. Jenže podáno je to neskutečně jednotvárně, bez toho, aby zde člověka něco na chvíli vytrhlo.

Den of Darkness (2016) - 40 %
Trochu originality v tomhle thrilleru celkem je, hlavně se mi líbí, jak ani divák pořádně dlouho neví, co se vlastně děje to, co se z toho vyklube, se některým bude líbit, jiní to zase odsoudí. I tahle bipolarita je celkem zajímavá. Herecky zde nikdo nevyniká, i když slepá dívka je zahrána celkem fajn.

Policajt ze školky 2 (Kindergarten Cop 2, 2016) - 50 %
Jasně, rozhodně to není nic, co by se vyrovnalo prvnímu filmu s Arnoldem, ale docela mi to sedlo, i když je to prostě jen béčková konina. Dolph ale na to nakonec měl. Nejprve jsem si myslel, že to nedá, ale celkem se zadařilo a sem tam je i vtipný. Navíc má docela fajn kolegy a hlavně na Darlu Taylor se dobře kouká, když má brýle.

Pád Londýna (London Has Fallen, 2016) - 60 %
Schéma je celkem jasné a dané prvním filmem, ale jelikož je zde řada herců, které mám osobně rád, v čele s Gerardem Butlerem, který nám trochu pohubl, stejně jsem si ten akční film užil, mimo jiné i díky skvělé akční scéně v závěru, kdy Mike zachraňuje prezidenta. Prostě jednoduchá akční zábava s trochou vlastenectví.

Travis (2015) - 20 %
Takový ten klasický horor, kterých se v poslední době točí dost a které já moc nemusím. Je to většinou na ruční kameru, udělá se něco strašného a my jsme svědky postupného odkrývání pravdy. Na jednu stranu dobré, zajímavá, ale ve skutečnosti je to ta největší nuda, jakou dostanete, protože ono to nakonec nemá vůbec řádný nápad.

Žádné komentáře:

Okomentovat