středa 13. července 2016

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází, Nástupce, Rudovous, Riskni to s Polly, Emmanuelle, Queen of the Galaxy


13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, 2016) - 60 %
Na to, že je tohle Michael Bay, je to docela dobré. Nemám v něj důvěru, ale je vidět, že ho válka a válečné filmy opravdu zajímají, takže je umí natočit. Na konci tam jsou zase emoce, které na druhou stranu vůbec neumí, ale výběr herců, kteří nejsou až tak známý, byl dobrou volbou a dává snímku dobrý look.

Nástupce (All the Way, 2016) - 70 %
Bryan Cranston opět dokazuje, jak zajímavým hercem je a že mu osobnosti skutečně jdou. Doufám, že se k podobným rolím dostane ještě více, protože je prostě radost ho sledovat. Skvělý herec, který zvládne nuance postav ve všech různých emocích. Tohle je herecký koncert a ukázka toho, že Amerika má pořád co vyprávět i z nedávné historie.

Rudovous (Akahige, 1965) - 90 %
Akira Kurosawa si opět vybral velmi silný příběh, který se mu podařilo natočit poměrně komorně, ale přitom mu dát silný nádech, kdy vás bude zajímat, jak to dopadne, jak se vztahy mezi postavami vyvinou a jaké budou následky jejich chování. Toširó Mifune vy zde dobře vypadal i v barvě, hlavně kvůli názvu.

Riskni to s Polly (Along Came Polly, 2004) - 40 %
Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá.

Popravdě by to i mohla být celkem sranda, kdyby to bylo trochu víc hardcore. Ne, oprava, je jedno, že to není moc hardcore, ale dívat se na ty umělé holky je prostě příšerné. Fakt se to může někomu líbit? Raději holku, co má malá prsa, než holku s obříma, která jsou vyplněná více umělou hmotou než tkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat