neděle 9. července 2017

Genius, Chauthi Koot, King Arthur: Excalibur Rising, Shangri-La Suite, Shou Hu Zhe Sen Lin


Genius (2016) - 65 %
Osudy, které jsou prezentovány ve filmu "Genius" nejsou vůbec nezajímavé, ale i přes skvělé herecké obsazení chybí filmu dost do toho, aby se jednalo o skutečně výjimečné podání. Mrknutí na postavy Hemingwaye a Fitzgeralda jsou jen skutečně takovou úlitbou pro diváka, jejich smysl není moc valný pro prezentovaný příběh.

Chauthi Koot (2015) - 55 %
Rozhodně to není klasický indický film, nejsou zde žádné zpěvy a tempo je překvapivě pomalé, až skoro uspávající, ale přitom se zde dějí vypjaté scény, kdy třeba ta s vlakem je velmi dobrá, ale z mého pohledu jsem se nedokázal s postavami sžít, nedokázal jsem prožívat jejich drobná i větší dramata.

Parta nadšenců, která si chce hrát na rytíře, se rozhodla, že si natočí vlastní verzi artušovské legendy. Neměli k tomu žádný rozpočet, žádné filmařské schopnosti, ale měli touhu něco natočit, dát lesk legendě, která se už tak dost leskne. Jasně, že jim to nevyšlo, jasně, že je to hodně špatné, ale dalo se čekat něco jiného?

Shangri-La Suite (2016) - 30 %
Snímek "Shangri-La Suite" mi ale vůbec nesedl. Herecky mě nezaujal, protože Emily prostě nějak dlouhodobě nemusím, ani nevím, čím to je. Ale nezaujal mě ani dějově, a to filmy, kde vystupuje Elvis, celkem můžu. Většinou to jsou podobné ptákoviny jako právě snímek "Shangri-La Suite". Ne, za mě rozhodně palec dolů.

Shou Hu Zhe Sen Lin (2013) - 40 %
Jako animačně to není až tak překvapivě zlé, jak by se člověk mohl bát, ale dějově je to takové unylé a spojuje to jen to, co zde bylo už v jiných filmech. Postavy, které připomínají mimozemšťany z "Avatara" také nejsou zrovna moc originální, ale tady mi ten happy end docela i vadil, prostě nic nového nikdo nepřinesl.

Žádné komentáře:

Okomentovat