pátek 6. listopadu 2015

Podraz, Aloha, Curious George 3: Back to the Jungle, Du ba, Diagnóza žárlivost


Podraz (The Sting, 1973) - 80 %
Nakonec mě to asi přece jen bavilo i víc než "Butch Cassidy a Sundance Kid", ale ani v tomhle případě jsem neměl až takový zážitek, který jsem očekával. Druhá polovina filmu už mi přišla výborná, ale ta první jen taková úvodní, uvítací, seznamovací, prostě povinná, aby se pak konečně něco dělo a my k těm postavám měli vztah.

Aloha (2015) - 45 %
Tak nějak co jsem od Camerona Crowa čekal, ale tak nějak něco, co jsem moc vidět nechtěl. Je to už moc hezké, je to už moc líbivé a já mám pocit, že to napsal Nicholas Sparks a Crowe to jen převedl do filmu. Nebýt Emmy, který je pořád nádherná a úchvatná v každé roli, a Aleca s Billem, kteří nikdy nezklamou, tak ani nemá moc smysl se dívat.

Tohle rozhodně nebude moje oblíbená animovaná série, ale ten malý zvědavý George je stejně prostě hezká postavička, která se vám může celkem snadno dostat pod kůži. Nebavil jsem se nějak skvostně, ale je to takové hezké, optimistické, a to samo o sobě někdy naprosto stačí. Na ten průměr to je docela dobré.

Du ba (1991) - 45 %
Tady už opravdu nemá smysl hledat návaznosti, i když Stephen Chow zde taky chvilku hraje. Popravdě jsem ale ani neměl potřebu v tom hledat něco, co by mě bavilo. Je zde pár zábavných scén, pár scén, které jsou ujeté správným směrem, ale to je tak opravdu všechno. Ani ty postavy se mi nějak moc nelíbily.

Diagnóza žárlivost (Lovesick, 2014) - 35 %
Nějaké body alespoň za toho Matta LeBlanca, kterého mám prostě od "Přátel" rád a přeji mu, ať je vidět co nejvíc. Jinak je tohle ale klasicky strašná romantická komedie, která má chvílemi tak blbé scény, že se mi tomu ani nechtělo věřit. A to z nich Matt ještě vychází celkem dobře. Alespoň ta Ali to trochu rozzářila.

Žádné komentáře:

Okomentovat