čtvrtek 5. listopadu 2015

Super Fly, Šťastné a veselé, Curious George: A Very Monkey Christmas, Man hua wei long, Mythica: The Darkspore


Super Fly (1972) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tohle mě prostě nebavilo. Snaží se to vypadat celkem cool, což se i v některých momentech daří, má to výtečný hudební doprovod, ale tam pro mě všechno zajímavé v tomhle filmu končí. Ten příběh není nic skvělého a ani ty herecké výkony mě nějak moc nezaujaly. Sem tam ještě překvapí střih.

Šťastné a veselé (Happy Christmas, 2014) - 40 %
Před nějakou dobu jsem měl pocit, že je naprosto skvělé se dívat na film, kde herci hrají tak nějak přirozeně, lidsky. A přesně o tohle se snaží herci ve filmu "Šťastné a veselé", což je sice na jednu stranu hezké, ale na druhou stranu už mě to chvílemi natolik otravovalo, že jsem se ani nechtěl dívat. Mimo jiné i proto, že to je opravdu film o ničem.

Ale jo, takový hezký vánoční speciál, který se vám bude líbit hlavně ve chvíli, kdy jste si alespoň trochu toho malého opičáka oblíbili. Ale není to dějově nějak překvapivé, jen se to snaží o to, aby to bylo pořád roztomilé a hezké a na diváka to nepůsobilo nějak negativně, protože by to mohlo zkazit dětský vkus...

Man hua wei long (1992) - 70 %
Ale jo, tohle už je místy tak prdlé, že jsem se vlastně docela bavil. Ten finální souboj už je taková magořina, stejně jako setkání s tetičkou a konfrontace s ní, že mi to na obličeji prostě muselo vykouzlit úsměv. Stephen Chow mi konečně také dokázal, že je nejen skvělý akční herec, ale že umí být i zábavný.

Mythica: The Darkspore (2015) - 40 %
Je to celkem ucházející pokračování prvního filmu v tom smyslu, že je to kvalitativně v podstatě stejné, je zde pár dobrých scén, a i když je to levné, tak přece jen máte pocit, že je to fantasy a ne jenom rádoby historický film. Není na tom nic skvělého, ale dá se to celkem snadno zhlédnout, aniž byste utrpěli velkou újmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat