neděle 17. července 2016

Orel Eddie, Emanuela ve vesmíru 5, Gearheads, The Sound and the Fury, The Young Messiah


Orel Eddie (Eddie the Eagle, 2016) - 80 %
Jasně, jsou tady postavy, které jsou neskutečně klišovité, i když dobře zahrané - to platí například pro postavu Hugh Jackmana, který má ale takové charisma, že vás stejně strhne. Jenže ten film je nabitý tak pozitivní energií, že vám je jedno, jestli jsou zde nějaké chybičky, protože tu energii přijmete i vy a budete příjemně naladění, budete dojatí, budete rádi, že jste Eagla viděli.

Emanuela ve vesmíru 5 (Emmanuelle 5: A Time to Dream, 1994) - 30 %
Příběh z džinem je v téhle sérii celkem kravina, protože mě napadá skutečně hodně možností, jak přání využít v intimní a sexy oblasti, ale v podstatě ani jeden způsob se zde neobjevil. Jasně, je to limitováno tím, že je to soft erotika, ale právě v tomhle směru je to škoda, protože tady byl potenciál pořádný.

Gearheads (2016) - 30 %
Nebudu tvrdit, že to je pecka, protože není, automobilové závody jsou tady zachyceny tak nudě, až se tomu ani nechce věřit, ale sem tam se mi zazdálo, že nějaké ty vztahové prvky nejsou až tak špatné pojaté. Bohužel to je opravdu málo na to, aby se dalo uvažovat byť jen o průměru. Příběh je nudný a předvídatelný, herci nakonec spíše špatní.

The Sound and the Fury (2014) - 20 %
Celý film jsem si říkal, jestli James Franco svůj herecký výkon myslí vážně, protože já jsem z nejspíš měl pocit, že to je celé parodie na herecké výkony jeho kolegů, kteří se snaží zachytit postižené osoby. Franco očividně má hodně rád americké autory minulého století, ale to rozhodně neznamená, že je umí převést do filmu.

The Young Messiah (2016) - 20 %
Nemá rád biblické filmy, které se snaží ukázat, jak je křesťanství skvělé náboženství a jak je možné hledat "hluboké" příběhy v podstatě v každém dni života Ježíše Krista. Přijde mi to jednoduše jako propaganda, která se jen snaží posilovat víru v americkém obyvatelstvu, které je místy už dost zfanatizované.

Žádné komentáře:

Okomentovat