pondělí 18. července 2016

Emanuela ve vesmíru 6, Izzie's Way Home, Keanu, Maalgudi Days, Poslední akční hrdina


Emanuela ve vesmíru 6 (Emmanuelle 6: One Final Fling, 1994) - 35 %
Jede se v nastavené kvalitě, a i když se tvůrci snaží o nějaký ten příběh, který skutečně sem tam vyplyne na povrch, možná se to místy snaží i o to, aby to bylo trochu napínavé, tak je to jen spousta záběrů na nahou kůži, ňadra a sprchování. Asi mi to nestačí, když už je to pošesté v podstatě naprosto to samé.

Izzie's Way Home (2016) - 10 %
Přemýšlím, proč by se měl divák, ať už dětský nebo dospělý, dívat na něco, co má tak hnusnou grafickou stránku, že je z toho až neskutečně cítit, jak moc bylo tvůrcům jedno, že to vypadá blbě, že není místy poznat, že se příběh odehrává ve vodě, že je to prostě utahané, trapné a neoriginální. "Hledá se Nemo" je až moc dobrý film, a tak ho pořád někdo napodobuje.

Keanu (2016) - 50 %
Kočka v hlavní roli? Ano, vlastně ano. Snímek o tom, jak se dva chlapi snaží o to, aby zachránili jednu kočku tím, že se vydávají za drogové dealery. Samozřejmě, že se to pořádně zvrtne a že dojde k boji na život a na smrt. Ale všechno je v humorném duchu, kde jenom pár scén může trochu překvapit. Daří se ale držet zábavnou rovinu v podstatě celou dobu.

Maalgudi Days (2016) - 70 %
Tenhle film by si zasloužil, aby v něm hrály jenom děti, protože ty ukázaly, že vypálí dospělým hercům snadno rybník. Jejich schopnosti jsou skvělé od poklidných až po vyhrocené scény, nemluvě o tom, že jejich úvodní muzikálové číslo je naprosto parádní. Trochu překvapí, jak se to zvrtne v thriller, ale celkem to funguje.

Poslední akční hrdina (Last Action Hero, 1993) - 80 %
Už kdysi se mi tenhle film neskutečně líbil a po letech, kdy jsem se na něj konečně zase dostal, musím uznat, že se na tom, že se mi líbí, nic nezměnilo. Pořád je to parádní film, který má výtečný humor, jež je spojený hlavně s tím, že si ze sebe Arnold dělá srandu. A funguje to. Stejně jako fungují akční scény.

Žádné komentáře:

Okomentovat