pátek 28. července 2017

Commando, Extortion, Fancy Pants, Love in the Vineyard, Tasher Desh




Commando (2013) - 60 %
Celkem dobrý indický lehká nadprůměr, kdy film funguje hlavně ve chvíli, kdy dojde na nějakou akční scénu. Nevím, jak to Indové dělají, ale pokud už se v jejich filmu objeví nějaká akční scéna, většinou je hodně dobrá, promakaná a cool. Prostě na to mají dar. Ale bohužel zbytek mnohdy tak zajímavý není.

Extortion (2017) - 40 %
Rodinka si vyjede na dovolené na moře v podezřelém člunu, který jim také nedovolí se vrátit z ostrova a oni ztroskotají. Problém je, že nebudou schopni přežít a nezajistí si ani kapičku vody, takže malý synek začíná pomalu umírat. Chlap chce vzít záchranu do svých rukou, ale všechno se zkomplikuje. Místy docela nuda, předvídatelné, ale koukatelné.

Fancy Pants (1950) - 60 %
Westernová komedie "Fancy Pants", kterou táhne Bob Hope, jehož humorné kreace jsou mnohdy skutečně vtipné. Ale překvapivě film o něco více nadchne muzikálovými čísly, která jsou přesně z těch, jež se vám dovedou dostat pod kůži, a vy si budete popěvky zpívat ještě dlouho po tom, co snímek skončí.

Love in the Vineyard (2016) - 40 %
Předvídatelná romance, která má oproti jiným jednu lehkou výhodu - vtipy, které se zde sem tam objevují, vážně nejsou až tak špatné, a tak se můžete u filmu i trochu zasmát. Vlastně, je to to jediné, co u filmu můžete, protože je vám stejně jasné, jak to dopadne a že se v závěru bude hrát na vaše emoce trapným happy endem.

Tasher Desh (2012) - 60 %
"Tasher Desh" je hodně silná ukázka toho, jak může vypadat alternativní indický film. Tohle rozhodně není něco, co je určeno masám, je to snímek, který je určený minoritám, jež jsou udělané do symbolismu, do toho, jak je scéna natočena, kdy mohou přemýšlet o to, co vlastně chtěli tvůrci říct. Zážitek je to rozhodně zajímavý a nevšední.

Žádné komentáře:

Okomentovat