neděle 28. srpna 2016

The Last Heist, The Pack, The Perfect Match, The Rezort, Traded


The Last Heist (2016) - 60 %
Jednoduchý, ale docela cool snímek, kterému naplno vládne Henry Rollins, i když by se skoro mohlo zdát, že je to nejprve jen okrajová postava. Jasně, herecké výkony nejsou kdovíjaké, ani dějově není "The Last Heist" nějak okouzlující film, ale jako béčko to na mě dovedlo zapůsobit tím správným nádechem.

The Pack (2015) - 50 %
Takový klasický průměrný horor, z kterého se rozhodně dalo vytěžit více, ale už jen proto, že se tvůrci rozhodli jít cestou živých psů a nikoli digitálních, bych se přimlouval k tomu, aby byl snímek lépe hodnocen. Některé scény jsou skutečně velmi povedené, bohužel jako celek je to celkem nudné a předvídatelné.

The Perfect Match (2016) - 35 %
Klasická romantická komedie, která se snaží být nejprve celkem vtipná, pak trochu smyslná, no a nakonec je především trapná a předvídatelná, kdy ale dovede překvapit závěrem, který není klasický. Postavy jsou ale neskutečně klišovité a hlavní hrdina je popravdě osobou na pěst a nezaslouží si tolik pozornosti.

The Rezort (2015) - 50 %
"Jurský park" ve stylu zombie. To je to, co by se dalo říct o snímku "The Rezort". A ještě by asi stálo za to doplnit, že to je snímek pro mladé, kde mladí paří, užívají si a střílejí zombie terče na jednom speciálním ostrově, vlastně takovém prázdninovém rezortu. Samozřejmě, že se všechno posere a samozřejmě, že je to v duchu hry "Dead Island", ale bez potřebného drivu.

Traded (2016) - 65 %
Nemůžu si pomoct, ale poslední rok na westernech prostě ujíždím, navíc mám pocit, že se americkým tvůrcům daří točit docela dobré věci, i když jsou to menší filmy, jako třeba tento. Michael Paré se dokonale hodil na otce, který chce zachránit svou dceru ze spáru bordelu, Kris Kristofferson i v 80 pořád vypadá jako někdo, kdo by vystřílel celé město. Prima western!

Žádné komentáře:

Okomentovat