sobota 20. srpna 2016

Carnage Park, Jim Henson's Turkey Hollow, La vache, Pařba v Pattayi, Urge


Carnage Park (2016) - 60 %
Nakonec to vůbec není špatné, i když se to tváří jen jako další survival. Má to takovou správně krutou atmosféru filmu "hory mají oči" bz toho, aby zde byli nějací mutanti. Ale o zrůdy nepřijdete, to rozhodně ne. Děj se soustředí na jednu postavu, ale ta je pořád v pohybu a pořád se něco děje. Spokojenost.

Klasický příjemný rodinný film, který nabídne nějaké ty příšerky, ale nic moc navíc. Příběh, který je spíše komediální, než jakýkoli jiný, ale komediální způsobem, který mi není blízký. Velmi často to sklouzne k pitvoření, což rozhodně není něco, co mám rád, pokud to není skutečně dobré. A tady to dobré není. Příšerky jsou ale hezké.

La vache (2016) - 60 %
Další příjemný francouzský film, který sází na venkov, jednodušší příběh, i když ne vyloženě banální, a lehce ujetý humor, který dává místy vzpomenout na třeskuté komedie z 60. let. Přitom je to ale pořád dostatečně chytré, není to uřvané, nikdo se zde nepitvoří, prostě film, co vás dokáže na tu hodinu a půl potěšit.

Pařba v Pattayi (Pattaya, 2016) - 40 %
To si opravdu ještě někdo myslí, že tenhle formát pařby dovede opravdu nadchnout? Jasně, jsou zde scény, které se mi líbily, ale tak kdyby zde nebyla ani jedna vtipná scéna, asi je to dost tragické. Špatná parodie "Kickboxera" v závěru vyloženě nepotěšila, ale je dobře, že jsou starší filmy připomínány. Jsou lepší než tyhle nové.

Urge (2016) - 40 %
Nikoli úplně nezajímaví herci a ne až tak nezajímavý příběh, alespoň v anotaci. Mladí jdou na party, kde podivný boss a dealer v podání Pierce Brosnana prodává speciální drogou, která jim umožní naplnit všechny jejich touhy. Čekal jsem něco odvážného, ale dostal jsem něco tupě konzervativního. Škoda, ale tohle ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat