sobota 6. srpna 2016

200 Motels, Even Lambs Have Teeth, Hooligan Legacy, Podfukáři 2, Na obchůzce


200 Motels (200 Motels, 1971) - 10 %
Tohle je film, který šel naprosto mimo mě. Nevím, jestli jsem ho nepochopil, spíš jsem ani nechtěl, anebo na něm ani nebylo co chápat, ale vizuálně mi přišel příšerný, to, co zobrazoval, bylo nudné, a co mě nejvíce překvapilo, to byla skutečnost, že ani hudební čísla nepředstavovala něco, co by mě skutečně zaujalo. Celkově se mi to prostě nelíbilo a protivilo.

Even Lambs Have Teeth (2015) - 50 %
Ve svém žánru, tedy rape and revenge filmy, je to celkem průměrný snímek, který nenabídne nic nového v rámci daného schématu. Nevinné holky jsou uneseny, znásilňovány, ale podaří se jim uniknout, aby se mohly pomstít a ublížit těm, kde jim ublížil. Jejich cesta je vynalézavá jen trochu, ale vláčení mi přišlo dobré.

Hooligan Legacy (2016) - 25 %
Moc nechápu, proč se podobné filmy pořád točí. Británie chce snad vytvořit jednou velkou "Hooligan" sérii, která bude nekvalitní, ale bude zde prostě neustálá snaha v ní pokračovat. Příběh kolem vás propluje a vám bude naprosto jedno, co se s postavami stane, protože vás ani příběh nebude zajímat. Rychle na něj zapomenete.

Podfukáři 2 (Now You See Me 2, 2016) - 80 %
Jasně, ten scénář je trochu moc překombinovaný a vlastně není zápletka až tak strašně propracovaná, možná je místy až trochu moc zmatečná, ale stejně je tohle přesně to, co jsem od filmu očekával. Je to pořádně nadupané, je to skvělá jízda a jsou zde výborné triky, ať už kouzelnické, nebo digitální, které mi seděli. Skvěle jsem se bavil.

Na obchůzce (On the Beat, 1962) - 80 %
Norman Pitkin chce být policista, ale Norman si tu rovnou zahrál dvojroli, kdy druhou postavo je italský holič. Překvapilo mě, že se zbytečně nesnažil o nějaký italský přízvuk, což bylo celkem osvěžující a příjemné. Jízda od začátku až do konce, kdy jsem byl překvapen trochu delší stopáží i tím, že se pořád něco děje.

Žádné komentáře:

Okomentovat