úterý 16. srpna 2016

Element, Dobře utajený kód, God of Thunder, Independents' Day, Kali


Element (2016) - 30 %
Hypnóza může být návyková. Anebo si lidé jen mohou zvyknout na něco, co jim dává potřebu, kterou jinde nemohou naplnit. A tak se hlavní postava filmu oddává hypnóze, aby se znovu mohla setkat se svou mrtvou manželkou. Bohužel průběh filmu je ta nějak tradiční, že není moc o co stát. Nic nepřekvapí.

Dobře utajený kód (For the Love of Benji, 1977) - 65 %
Tak tohle je rozhodně lepší než první film. Tady už je nějaký trochu lepší příběh, je zde větší zapojení lidských postav do děje, je to mírně ujeté, jak je to vlastně špionážní film pro celou rodinu, a tak nějak to celku více sedne. Tady už nejde jen o hezké záběry na pejska, tady už to funguje jako zábava pro celou rodinu.

God of Thunder (2015) - 20 %
Asi se nějak nedalo moc čekat, že tenhle snímek bude něco skvělého. Také to nic skvělého není. Prostě jen film o tom, jak se na zemi dostal bůh hromu. Prostě levnější verze toho, co jste mohli vidět ve filmu "Thor" bez toho, aby zde byla komiksový mytologie. Na druhou stranu ani severská mytologie tu nemá moc místa.

Independents' Day (2016) - 20 %
Měli jsme tu "Den nezávislosti" a v současné době i jeho pokračování, a tak tu máme i jeden "Den nezávislých", což jen podtrhává skutečnost, že i když Emmerich natáčí popcornovou zábavu, je to pořád mnohem lepší, velkolepější a hlavně zábavnější, ne podobné béčkové pokusy. Ani vtipné to moc není.

Kali (2016) - 60 %
Jeden z těch celkem fajn indických multižánrových filmů, v tomhle případě thrillerů, kde se celkem těšíte na to, co všechno dostanete. Není toho tolik a tentokrát vám film celkem snadno může přijít přeplácaný. Má ale svoje kouzlo, výrazně nad průměr se ale nepřehoupne a zůstává jenom celkem dobrý.

Žádné komentáře:

Okomentovat