pátek 19. srpna 2016

Dofus - Livre 1: Julith, Už je tady zas, Junooniyat, Kidnapped in Romania, V zajetí démonů 2


Hru jsem hrál skutečně jen velmi málo, ale co mě na ní zaujalo, to byla grafika, která se mi prostě zamlouvala. Pro animovaný film si zvolili naprosto jinou, a tak se jedná spíše o kvalitu příběhu, která ale není vůbec špatné. Je mi jasné, že fandům tohle řekne mnohem víc, ale může to zaujmout i neznalce.

Už je tady zas (Er ist wider da, 2015) - 70 %
Dostal jsem to, co jsem tak nějak čekal. Není to až tak úchylné jako třeba "Borat", ale místy je tak společenská kritika stejně úderná, možná ještě údernější. Nevím, jak moc je toho nahraného, ale i tak si myslím, že Hitler by měl bohužel mezi námi pořád své stoupence. Zábavné a dovedené do parádně deprimujícího konce.

Junooniyat (2016) - 40 %
Tohle je opravdu jenom roztahaná romance klasického, telenovelovského stylu, kde je sice sem tam snaha o to, aby to bylo trochu temnější, ale snaha, která skutečně nevychází a je prostě úmorná. Ano, ty emoce se dostaví, ale místy je z vás prostě nutí. Tohle se mi nelíbilo a nesednul mi ani ten indický styl s písněmi, i když ty jsou zrovna povedené.

Kidnapped in Romania (2016) - 40 %
Není to tak špatné, jak to vypadá. Ono to tedy celkově špatné samozřejmě je, protože od tohohle nemůžete očekávat nic skvělého, ale docela mě překvapilo, že to není až tak zlé, jak se to tváří. Michael Madsen už bere všechno a podle mě by mu slušela drsnější role. Jinak to ale celkem uteklo, tak proč ne.

V zajetí démonů 2 (The Conjuring 2, 2016) - 80 %
Konečně jsem si zase zašel do kina na horor a vůbec toho nelituji. James Wan opět ukázal, že má řemeslo zvládnuté a že je schopen natočit výborný hororový film, který bude mít i více jak dvě hodiny a stejně vás bude většinu doby tížit svou atmosférou. Krásná ukázka toho, že když jsou peníze a schopnosti, jde všechno. Tady jsou ty peníze naštěstí docela vidět.

Žádné komentáře:

Okomentovat