pátek 15. července 2016

Emanuela ve vesmíru 3, Kung Fu Brother, Life on the Line, Manhattan Nocturne, The Asian Connection


Emanuela ve vesmíru 3 (Emmanuelle 3: A Lesson in Love, 1994) - 35 %
Jak to bylo všechno natočeno v jednom roce, tak to má v podstatě stejnou kvalitu, což znamená, že je to po všech ohledech nudné, snad jen ten humor to sem tam oživí. Ale pokud jde o erotickou stránku, tak už jsem se opravdu nudil a pouze Krista Allen to sem tam zachrání. Ona má pěkná prsa, jinak nic moc.

Kung Fu Brother (2014) - 25 %
Skoro to vypadalo, že by to mohlo být docela fajn zábavné béčko a v některých momentech by se zdálo, že to i splní, ale byly to spíše jen momenty, kde šlo o trochu humoru a trochu náznaků toho, že by zde mohl být i nějaký ten pořádný souboj. Bohužel ani v jenom případě snímek "Kung Fu Brother" zrovna neuspěl.

Life on the Line (2015) - 55 %
John Travolta ukazuje, že na sebe ani zdaleka nemusí strhávat pozornost a že mu sedí i menší role, kterou ale odehraje tak, aby se nemusel za nic stydět. Docela citlivý snímek, který trochu hraje na ohraná témata, jako problémová matka, nečekané těhotenství, násilnosti, ale i tak docela funguje a úplně neodradí.

Manhattan Nocturne (2016) - 60 %
Příběh filmu "Manhattan Noctrune" se inspiruje v klasickém žánru noir, ale je podán moderně, přitom ale využívá prvky jako detektiv, femme fatale a dokonce i voice-over. A funguje to, protože v hlavní roli jsou tu skvělý Adrien Brody a krásná Yvonne Strahovski. Chemie funguje, příběh je zamotaný, a i když si film za nějakou chvíli nebudu pamatovat, na to jedno zhlédnutí mi přišel fajn.

The Asian Connection (2016) - 50 %
Nemám Stevena Seagala moc rád, ale jelikož hrál v tomhle filmu zápornou postavu, která mu docela sedla, tak mi ani trochu nevadil. Příběh je dobrý, i když nijak objevný, ale díky hlavním postavám docela funguje. Přejete jim, aby to s nimi dobře dopadlo. Akční to moc není, ale o to více vynikne vztah. Za mě více méně průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat