sobota 18. listopadu 2017

Klub hrůzy, I Wanna Hold Your Hand, Kill Switch, Oceans Rising, Security




Klub hrůzy (Club Dread, 2004) - 60 %
Čekal jsem, že snímek bude ještě o něco vtipnější, ale minimálně ty parodické scény jsou docela dobré, třeba už jen proto, že někdy i tušíte, jaká parodická scéna přijde a na jaký film odkazuje. Pro fanouška hororu je tohle příjemné. Zabíjení je tu docela nápadité, každá smrt je jiná, ale některé postavy dovedou nudit.

I Wanna Hold Your Hand (I Wanna Hold Your Hand, 1978) - 70 %
Robert Zemeckis natočil povedený film o Beatles bez Beatles. Jasně, tohle je hlavně o Beatlemánii, ale je to i o jejich hudbě, která prostě pořád zní tak krásně, jako když jsem ji slyšel poprvé. Je ale zajímavé vidět, jak moc z nich lidé dovedli šílet, a to nejen holky, které převážně slyšíme na jejich koncertech křičet.

Kill Switch (2017) - 40 %
Vizuální stránka snímku je docela dobrá, vlastně je tím nejlepším, co film "Kill Switch" nabídne, protože tohle přece jen není něco, co budete sledovat kvůli oscarovým hereckým výkonům. Ale možná byste chtěli trochu lepší příběh, který se ale bohužel nedostavuje. POV pohled mi ale ve filmech tolik nesedí, pokud to není porno.

Oceans Rising (2017) - 20 %
Štve mě, když si béčkoví autoři vyberou téma, které prostě s malým rozpočtem nemůže vypadat dobře. A tohle je ten případ. Je jasné, že z toho nakonec vyleze interiérové drama, kde té vody moc neuvidíme, a budeme doufat, že postavy přijdou na nějaký šílený nápad, kterým katastrofu zastaví. A nic jiného tohle není.

Security (2017) - 60 %
Antonio Banderas a Ben Kingsley zde hrají přesně to, co by se od nich očekávalo, ale díky svým tvářím dělají snímek o něco zajímavější. Ale není to vlastně špatné. Obléhání jednoho obchoďáku, kam zrovna nastoupil nový sekuriťák. Je to akční, je to místy i trochu drsné, ale jede se na jistotu. Za mě fajn.

Žádné komentáře:

Okomentovat